Disse tre blir specialist counsel i Haavind

Tone Grivi, Christina Paludan Melson og Kittil Bjørnerud Bergan rykker opp fra senioradvokat til nye roller som specialist counsel.
RYKKER OPP: Tone Grivi (øverst fra venstre), Kittil Bjørnerud Bergan og Christina Paludan Melson. | Foto: Haavind
RYKKER OPP: Tone Grivi (øverst fra venstre), Kittil Bjørnerud Bergan og Christina Paludan Melson. | Foto: Haavind

Det skriver Haavind i en pressemelding.

Ifølge Haavind er specialist counsel en nyopprettet stilling for ansatte med særskilt spesialistkompetanse på sitt fagområde, som får et større ansvar i teamet, for prosjekter og faglig utvikling. 

Tone Grivi kom til Haavind i 2010 fra stilling som dommerfullmektig. Hun er spesialisert innen restruktureringer, oppkjøp, fisjoner og fusjoner, og har også bred skatterettslig erfaring. Grivi var i perioden 2006-2009 ansatt i Ernst & Young Advokatfirma.

Christina Paludan Melson er spesialisert innen offentlige anskaffelser, et fagfelt hun har jobbet med siden 2004. Hun bistår med rådgivning på alle stadier av anskaffelsesprosessen og i tvistesaker – både på oppdragsgiver- og leverandørsiden, opplyser Haavind. Videre har hun også erfaring innen generell EU/EØS-rett, herunder statsstøtte og konkurranserett. Melsom kom til Haavind i 2018, etter å ha vært advokatfullmektig i Schjødt. Hun har tidligere jobbet ni år i konkurransepolitisk avdeling i Nærings- og fiskeridepartementet. 

Kittil Bjørnerud Bergan har vært i Haavind siden 2008. Han er spesialisert innen eiendomsutvikling, boligrett og prosess i tilknytning til utbyggingsprosjekter, og bistår eiendomsutviklere og entreprenører. Berganhar de siste årene vært involvert i flere av de største utbyggingsprosjektene i landet, forteller Haavind.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

UTENRIKSSJEF: Kaja Kallas tar over etter Josep Borrell som EUs utenrikssjef | Foto: Javad Parsa / NTB

Advokat er EUs nye toppdiplomat

UTVIDER: Advokatfirmaet på Sørlandet utvider partnerskapet. | Foto: Google Street View

Tilbake til tre partnere

For abonnenter

Les også