Lanserer advokattjenester på nett i nytt samarbeid

Den uken lanserer advokatfirmaet Seland | Rödl & Partner AS og legal tech-selskapet Lexly sitt samarbeid om juridiske tjenester på nett innenfor arverett og familierett. 
LANSERER SAMARBEID: Managing partner Jørgen Jynge (t.v) og Country Manager i Lexly Norge, Erik Nordenborg, lanserer denne uken juridiske tjenester på nett innenfor arverett og familierett. | Foto: Seland | Rödl & Partner
LANSERER SAMARBEID: Managing partner Jørgen Jynge (t.v) og Country Manager i Lexly Norge, Erik Nordenborg, lanserer denne uken juridiske tjenester på nett innenfor arverett og familierett. | Foto: Seland | Rödl & Partner

Det deler Seland | Rödl & Partner i en pressemelding. 

I september inngikk Seland | Rödl & Partner og legal tech-selskapet Lexly en samarbeidsavtale. Lexly har drevet med nettløsninger for juridiske tjenester siden 2007. 

Denne uken åpner Danske bank tilgangen til juridiske tjenester på nett, og legger ut maler for sentrale dokumenter innen arv- og familierett for sine kunder. Danke bank er Lexlys sin første partner i Norge som benytter seg av disse tjenestene. 

– Dette er dokumenter som enkelt kan fylles ut av brukeren selv. Tjenesten omfatter foreløpig ektepakter, samboeravtaler, testamenter og fremtidsfullmakter. Målet er å tilby flere digitale tjenester innenfor andre rettsområder også, sier Jørgen Jynge, managing partner i Seland | Rödl & Partner. 

Samarbeidspartnerne beskriver at hvem som helst nå kan bruke de digitale malene hos Lexly, eller de kan benytte seg av en av advokatene i Seland | Rödl & Partner for bistand og til å svare på spørsmål. 

Jynge mener tjenesten vil senke terskelen for folk flest, og gjør det enklere å ta kontakt med advokat. 

– Lexly har laget en digital tjeneste som gjør juridiske tjenester veldig lett tilgjengelig. Samarbeidet med Lexly gjør det mulig for oss i Seland | Rödl & Partner å nå kunder som ikke alltid har visst hvor de skal henvende seg med spørsmålene sine. Samarbeidet gjør det mulig for oss å bistå kunder i hele Norge, sier han.

Erik Nordenborg, Country manager for Norge i Lexly, deler at de har som mål å etablere seg i Norge, og ha en lokal tilstedeværelse. 

– Vi skal ha et kontor i Oslo og bygge opp virksomheten slik vi har bygget den opp i Sverige. Vår ambisjon er å tilby alle typer juss for privatpersoner og bedrifter, via egne jurister og profesjonelle og fremtidsrettede samarbeidspartnere som Seland, sier Nordenborg. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også