Advokatene i Bryn Aarflot skal få en AI-assistent: – En «game changer» for oss

Målet er å spare tid og ressurser, og øke produktiviteten til firmaet.
FORNØYD MED SAMARBEIDET: Bryn Aarflot-advokat og partner Sebastian Stigar. | Foto: Bryn Aarflot
FORNØYD MED SAMARBEIDET: Bryn Aarflot-advokat og partner Sebastian Stigar. | Foto: Bryn Aarflot

Det er teknologiselskapet Frend som skal levere AI-assistenten.

«Vi skal nå bygge en AI-drevet assistent skreddersydd for advokatene deres. Assistenten er integrert i deres forretningssystemer for å gjøre det raskere å samle informasjon og utarbeide juridiske dokumenter. Alt dette skal vi få til samtidig som vi opprettholder kontroll over dataflyten og sikrer pålitelig beskyttelse av sensitiv informasjon», skriver Frend på sine hjemmesider.

Samarbeidet mellom aktørene startet med at Bryn Aarflot ønsket å løse utfordringer knyttet til samhandling og produktivitet i Microsoft 365.

– Med sin innovative og målrettede strategi har de levert kostnadseffektive og banebrytende tekniske løsninger som vil akselerere vår virksomhet til nye høyder, sier advokat Sebastian Stigar, som er partner i Bryn Aarflot.

– Frends team av engasjerte og dyktige fagfolk har møtt våre forventninger. Deres evne til å planlegge nøye og jobbe hurtig og grundig, som er sjeldent i bransjen, kombinert med et dynamisk nettverk av støttespillere, har gitt dem en unik kapasitet til å levere resultater som overgår deres størrelse. Samarbeidet med Frend er uten tvil en game-changer for oss, sier Stigar.

Designbyrået Bakken & Bæck bidrar også i AI-assistent-prosjektet.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også