BDO forener krefter med Bodø/Glimt og to andre aktører

BDO har signert en partneravtale om bærekraftkonseptet Action Now med eliteserieklubbene Bodø Glimt og Odd, samt Advansia.
Foto: BDO
Foto: BDO

BDO, FK Bodø/Glimt, Odd Ballklubb og Advansia inngår partneravtale om bærekraftkonseptet Action Now, opplyses det om i en pressemelding lørdag morgen.

«Action Now har som formål er å inspirere og bidra til bærekraftig samfunn og næringsliv gjennom å kombinere forretningsutvikling med bærekraft. Partnerne – og fremtidige samarbeidspartnere – skal inspirere til og legge til rette for innovative partnerskap gjennom sine nettverk», heter det i pressemeldingen.

– At idretten ønsker å være en slik muliggjører er ikke tilfeldig. Deres viktige samfunnsposisjon gjør dem unike til å samle både offentlig sektor og næringslivet til felles prosjekter, sier partner i BDO og leder for bærekraftstjenestene, Morten Thuve.

– Den enkelte aktørs bidrag er viktig, men enda viktigere er samarbeid mellom aktørene i samfunns- og næringslivet. Ved at partene i samfunns- og næringslivet går sammen i et lokalt eller regionalt nettverk, kan store endringer skje, avslutter Thuve.

Tidligere partner i BDO Advokater vil bli tingrettsdommer

BDO skal levere varslingstjeneste til Norsk Tipping

BDO: – Vi ser fram til å øke vår virksomhet innen maritim sikring 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også