AdvokatWatch

BDO: – Vi ser fram til å øke vår virksomhet innen maritim sikring

BDO kan nå utføre sårbarhetsvurderinger av havner og utferdige sikringsplaner.

BDO er blitt godkjent som sikringsmyndighet av Kystverket. | Foto: BDO

BDO er nå godkjent som sikringsmyndighet av Kystverket, opplyser førstnevnte i en pressemelding.

– Vi er glade for å få godkjennelsen fra Kystverket og ser fram til å øke vår virksomhet innen maritim sikring ytterligere, sier partner Dagfinn Buset i BDO.

Kystverket har foretatt en helhetsvurdering av selskapet og personellporteføljens kvalifikasjoner og kompetanse.

Det synes «å foreligge et vesentlig ressursmessig potensiale i å kunne utarbeide sikringsrisikoanalyser», lyder konklusjonen.

Forskrift om sikring av havneanlegg og forskrift om sikring av havner lister en rekke krav til kontroll og kompetanse, herunder sakkunnskap, sikkerhetskompetanse– og klareringer, prosedyrer og rutiner, skriver BDO i pressemeldingen som ble sendt ut tirsdag.

Det er totalt 17 av BDOs fageksperter innen risiko og beredskap som i ulik utstrekning vil inngå i arbeidet. Buset sier i meldingen at teamet til BDO har «allsidig og dokumentert kompetanse innen risikovurderinger, sikkerhetsstyringer og øvrig beredskapsarbeid».

– Vi er glade for å kunne bidra med vår kunnskap til en svært viktig del av norsk infrastruktur og næringsliv, avslutter partner Buset.

BDO har overlevert rapporten etter gransking av ASbank

De fem store samarbeider i ny kampanje: – Klarer vi ikke å nå rekrutteringsmålene våre vil det oppstå en krise i revisorbransjen

Mer fra AdvokatWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch