BDO skal levere varslingstjeneste til Norsk Tipping

BDO skal levere ekstern varslingstjeneste til Norsk Tipping de fire neste årene. Avtalen har en opsjon om forlengelse i opptil to år.
Henrik Dagestad, leder av risk advisory services i BDO. | Foto: BDO
Henrik Dagestad, leder av risk advisory services i BDO. | Foto: BDO

Det opplyser BDO i en pressemelding.

– Vi takker Norsk Tipping for tilliten, vi er glade for at valget falt på oss i BDO, sier Henrik Dagestad, leder av risk advisory services i BDO.

Ifølge pressemeldingen var det totalt fire leverandører, som konkurrerte om avtalen med Norsk Tipping.

«Tjenesteavtalen innebærer en ekstern varslingstjeneste som skal være supplement til Norsk Tippings egen interne varslingskanal. Tjenesten skal dekke varsling fra egne ansatte i henhold til arbeidsmiljøloven kapittel 2, ekstern varsling fra andre parter, samt varsler meldt til Norsk Tipping relatert til mistanke om hvitvasking», heter det i pressemeldingen.

– Denne avtalen vil styrke Norsk Tippings kompetanse og kapasitet på håndtering av varsler. Vi i BDO har lang erfaring med varslingstjenester. Vi har per i dag over 70 kunder på dette området og håndterer i overkant av 400 varsler per år, sier Dagestad og legger til:

– Det er alltid spennende å jobbe med nye kunder. Vi vil jobbe for å styrke og forbedre varslingsrutinene, samt legge til rette for at det skal være enkelt å varsle for ansatte, kunder og samarbeidspartnere av Norsk Tipping.

Han har jobbet nesten 23 år i EY. Nå går han til konkurrenten

BDO: – Vi ser fram til å øke vår virksomhet innen maritim sikring

De fem store samarbeider i ny kampanje: – Klarer vi ikke å nå rekrutteringsmålene våre vil det helt klart oppstå en krise i revisorbransjen 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også