Etter over åtte år i store revisjonsfirmaer, startet hun for seg selv: – Lært utrolig mye

Det første året har Ingrid Stavens nærmeste kollega vært over 500 kilometer unna.
Det nye revisjonsfirmaet har ett kontor i Abel Meyers gate på Namsos og ett i Asker. | Foto: Google Street View
Det nye revisjonsfirmaet har ett kontor i Abel Meyers gate på Namsos og ett i Asker. | Foto: Google Street View

Det er Namdalsavisa som skriver om Ingrid Staven og Ingrid Elden fra Namdalseid, som for litt over ett år siden etablerte firmaet Norse Regnskap & Rådgivning i Namsos og Asker. Med seg på eiersiden har de advokat Dan Sivertsen og økonom Jack Skallerud Bråthen.

Daglig leder Staven er statsautorisert revisor, og tilbrakte etter endt utdanning over seks år i EY, før hun i 2020 flyttet hjem til Namdal og jobb i et annet av de fem store revisjonsselskapene – BDO.

Pandemien ble en vekker for de to barndomsvenninnene. De så at det kunne være mulig å drive noe sammen, uten å sitte sammen.

Resultatet ble et firma med tilstedeværelse i Namsos og Asker.

Elden forteller til Namdalsavisa at de har tatt i bruk systemer som automatiserer mange av prosessene som tidligere krevde manuelt arbeid, for å kunne være mer til stede for hver enkelt kunde.

– Det har vært et interessant og veldig spennende år hvor vi har lært utrolig mye, sier Staven når hun skal oppsummere 2022.

Nylig ble regnskapsfører Heidi Sjølien Viken ansatt, og dermed har Staven fått selskap på kontoret i Namsos. På nyåret skal de også utvide kontoret i Asker med ytterligere én ansatt, forteller de.

– Det er et sterkt ønske om å skape noe selv. Vi ønsker å bidra til nye arbeidsplasser der hvor vi bor, svarer daglig leder Staven til avisa på spørsmål om hvorfor de ønsker å drive for seg selv.

BDO henter ny direktør til fagavdelingen

Revisjonsbransjen vokser med 8,2 prosent – har for første gang passert 10.000 ansatte

Kvale får ny revisor

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også