BDO henter ny direktør til fagavdelingen

Hege Korsmo Sæther forlater NRP og går til BDO.

BDO skal styrke fagkompetansen og har hentet ny direktør til fagavdelingen, er en strategisk og operativ samarbeidspartner for regnskaps- og revisjonsvirksomheten i BDO, opplyses det om i en pressemelding.

Hege Korsmo Sæther kommer til BDO fra NRP, hvor hun har jobbet som expert advisor & compliance officer de siste åtte årene.

Sæther er statsautorisert revisor og har tatt høyere revisorstudium ved Norges Handelshøyskole. I NRP jobbet hun innenfor omorganiseringer og regnskapsfaglige-, skattemessige- og selskapsrettslige problemstillinger innenfor eiendom, shipping, investeringsselskaper og fond.

– Sæthers tverrfaglige erfaring og spesielt kompetansen innen god regnskapsskikk, vil styrke vår fagavdeling og BDOs arbeid med de små og mellomstore bedriftene i Norge ytterligere, sier partner og leder for fagavdelingen, Pål-Magnus Lilleberg.

Sæther har bakgrunn fra blant annet KPMG og femten år i Revisorforeningen, før hun gikk til NRP. Nå starter hun i ny stilling som direktør i BDOs fagavdeling. I pressemeldingen trekker hun frem BDOs posisjon som ledende rådgiver blant de små og mellomstore bedriftene som en av grunnene for at valget landet på BDO.

– Dette er et segment jeg er opptatt av, og hvor jeg mener jeg med min tverrfaglige kompetanse kan tilføre verdi både innad i BDO og for BDOs kunder. Det er selvsagt også viktig at BDO har verdier jeg kan identifisere meg med, sier hun.

I pressemeldingen opplyser BDO også om at Berit Løkken startet som direktør i fagavdelingen i juni. Hun kom fra stillingen som seksjonsleder for fagseksjonen i DnB.

BDO skal levere rådgivning- og revisjonstjenester til to kommuner

BDO har fratrådt som revisor for konfliktrammet selskap

Utkonkurrerte 16 andre firmaer

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

UTENRIKSSJEF: Kaja Kallas tar over etter Josep Borrell som EUs utenrikssjef | Foto: Javad Parsa / NTB

Advokat er EUs nye toppdiplomat

UTVIDER: Advokatfirmaet på Sørlandet utvider partnerskapet. | Foto: Google Street View

Tilbake til tre partnere

For abonnenter

Les også