BDO skal levere rådgivning- og revisjonstjenester til to kommuner

Kontraktene firmaet er tildelt har en samlet verdi på nærmere 2,5 millioner kroner.
BDOs hovedkontor i Oslo ligger i Munkedamsveien 45. | Foto: Stian Olsen
BDOs hovedkontor i Oslo ligger i Munkedamsveien 45. | Foto: Stian Olsen

BDO forteller om kontraktsinngåelsene i en pressemelding.

Det var i september at Oslo kommune ved Byrådsavdelingen for finans (FIN) avholdt en åpen anbudskonkurranse i forbindelse med anskaffelse av HMS-revisjoner.

Oppdraget innebærer kontroll av om virksomheten etterlever de krav som er stilt på helse-, miljø- og sikkerhetsområdet i arbeidsmiljøloven, internkontrollforskriften, samt interne styrende dokumenter i Oslo kommune, særlig HMS-instruksen.

Det var seks aktører som leverte tilbud i konkurransen som BDO vant.

– Oslo er en foregangskommune innen bærekraft, og har betydelig egen kompetanse på området. Det er alltid ekstra interessant og utfordrende å få jobbe med krevende og flinke kunder, sier prosjektleder og direktør i BDO, Jan Høegh.

Lørenskog kommune har igjen valgt BDO som tilbyder av ekstern bistand i forbindelse med kontroll av deres offentlige kontrakter.

Morten Thuve, partner og leder for BDO sin rådgivningsavdeling, sier at de ser frem til å fortsette det gode arbeidet med Lørenskog kommune i henhold til deres strategi for et rettferdig arbeidsliv.

– Vi er stolte over å ha vært med å påvirke både metodikk og fokus i norske kommuner i de over 10 årene vi har levert tjenester særskilt rettet mot dette formålet. Derfor vil vi fortsette å levere kontrolltjenester som vårt bidrag til å profesjonalisere næringslivet og sikre et bærekraftig arbeidsliv, sier Thuve i en uttalelse.

BDO opplyser i en e-post til AdvokatWatch at verdien på den nye avtalen med Lørenskog kommune har en verdi på 220.000 kroner.

Rammeavtalen med Oslo kommune er betydelig større og har en anslått verdi på 2,1 millioner kroner. Avtalen med Oslo kommune har også opsjon på ett år av gangen i tre år.

Utkonkurrerte 16 andre firmaer

BDO og Lund & Co tildelt kontrakt verdt fem millioner kroner

Skal yte konsulentbistand innen informasjonssikkerhet

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

UTENRIKSSJEF: Kaja Kallas tar over etter Josep Borrell som EUs utenrikssjef | Foto: Javad Parsa / NTB

Advokat er EUs nye toppdiplomat

UTVIDER: Advokatfirmaet på Sørlandet utvider partnerskapet. | Foto: Google Street View

Tilbake til tre partnere

For abonnenter

Les også