AdvokatWatch

Alta kommune har inngått rammeavtaler med advokatfirmaer fra Sandvika og Bergen

Firmaene Dehn og Inventura er tildelt hver sin rammeavtale med Alta kommune verdt to millioner kroner.

Foto: Alta kommune

Det går frem av en kunngjøring i Doffin.

Alta kommune hadde invitert til en åpen tilbudskonkurranse om advokattjenester, med mål om å inngå to rammeavtaler knyttet til ulike rettsområder, begge med en verdi på to millioner kroner.

Den ene avtalen gjelder barnevernsrett, mens den andre gjelder «andre rettsområder», går det frem av kunngjøringen i Doffin.

Nå er det klart at det er Advokatfirmaet Dehn og Inventura Advokat som har sikret seg avtalene med kommunen i Troms og Finnmark.

Dehn holder til i Sandvika i Bærum, og omsatte i 2020 for 31,4 millioner kroner, viser tall fra Proff Forvalt. Barnevern er et av firmaets kompetanseområder, ifølge Dehns hjemmesider.

Inventura Advokat holder til i Fyllingsdalen i Bergen, og omsatte i 2020 for 7,8 millioner kroner, ifølge tall fra Proff Forvalt. Firmaets spesialtfelt er offentlige anskaffelser, anbudsrett og kontraktsrett.

Hos Doffin kan en også lese at Narvik kommune har kunngjort en åpen anbudskonkurranse om advokattjenester, hvor det er planlagt å inngå rammeavtaler for tre ulike rettsområder. Det er her snakk om entreprise-/kontraktsrett, offentlige anskaffelser og øvrige offentligrettslige fagområder. Avtalene gjelder for 24 måneder.

Store advokatfirmaer sikret avtale med Tromsø kommune

Forventer omsetningsnedgang i 2021: – Vi ansatte dessverre ikke raskt nok 

Mer fra AdvokatWatch

Les også

Siste nytt

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger