Advokatsøsken: – Vi er litt usikre på om vi skal utvikle konseptet

Advokatsøsknene Renathe(43) og Alexander Danielsen (38) har under pandemien vært omreisende advokater. Nå vurderer duoen om de skal gå tibake til gamle arbeidsmetoder, eller fortsette med det nye.
Advokatsøsknene Renathe og Alexander Danielsen. | Foto: Randi Kleppe/Vaksdalsposten
Advokatsøsknene Renathe og Alexander Danielsen. | Foto: Randi Kleppe/Vaksdalsposten

Det skriver Vaksdalposten.

Da pandemien traff Norge, sa advokat Alexander Danielsen opp sine kontorlokaler i Bergen og begynte med hjemmekontor på heltid. Søsteren Renathe, også hun advokat, valgte å beholde kontorlokalet i Larvik, men har også jobbet mye hjemmefra.

I intervjuet med Vaksdalposten forteller søsknene hvordan de underveis i pandemien begynte å reise hjem til folk for å ordne med juridiske dokumenter.

– Det er jo ikke lenger avgrensinger på hvor vi kan jobbe. Så lenge vi har en telefon og PC kan vi jobbe hvor som helst, sier de to.

Ifølge avisen jobber Renathe Danielsen med barnevernsrett, arv- og familierett og barnerett, samt at hun er megler. Alexander Danielsen jobber med kontraktsrett og fast eiendom. Førstnevnte har et enkeltmannsforetak, mens Alexander Danielsen har et aksjeselska

Advokatene kommenterer også veien videre etter pandemien.

– Vi er litt usikre på om vi skal utvikle konseptet eller holde fram som nå, eller om vi skal tilbake til faste jobber og kontorplasser, sier Renathe Danielsen.

– En advokat skal kunne få barn, ha mamma- eller pappaperm og komme tilbake til en meningsfylt arbeidshverdag

CMS Kluge skal granske fylkeskommune etter varslingssak på videregående skole

Avvikler advokatfirma: – Ingen dramatikk  

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også