Advokatfellesskap har flyttet inn hos Tveter og Kløvfjell: – Vi vil få tung kompetanse innen barne- og familierett, og mekling

Robert Voldhuset og Sara S. Sørensen fra advokatfellesskapet Advokat Oslo har flyttet inn hos Tveter og Kløvfjell, og skal fremover samarbeide tverrfaglig med advokatfirmaet.
Advokatene Robert Voldhuset og Sara S. Sørensen. | Foto: Tveter og Kløvfjell
Advokatene Robert Voldhuset og Sara S. Sørensen. | Foto: Tveter og Kløvfjell

Det skriver Tveter og Kløvfjell i et innlegg på LinkedIn.

«Vi har gjennom mange år etablert et meget godt og stabilt samarbeidsgrunnlag, som vil forsikre at vi tilbyr den beste kvalitative kompetansen. Ved å samarbeide vil vi blant annet få tung kompetanse innen barne- og familierett, og mekling», skriver Tveter og Kløvfjell i innlegget hvor de to ønskes velkommen.

Advokat Oslo er et advokatfellesskap som jobber spesialisert innen familierett, skilsmisse, barnefordeling, barnevern, strafferett og familiemekling, kan en lese på deres hjemmesider.

Voldhuset har blant annet jobbet som advokat hos Advokatfirmaet Sondov og Advokatfirmaet Kirkholm, mens Sørensen blant annet har en fortid som rådgiver i Utlendingsdirektoratet og som advokat hos advokatene Poulsson, Sibbern og Trosdahl, opplyser de.

Advokatfellesskapet har tidligere holdt til i Hegdehaugsveien 34 i Oslo, men er nå å finne hos Tveter og Kløvfjell i Oscars gate 27.

Tidligere i år åpnet Tveter og Kløvfjell avdelinger i Trondheim og Haugesund. Advokatfirmaet har også tre delkontorer i Eidsvoll, Drammen og Hønefoss, i tillegg til hovedkontoret i Oslo.

Vant Advokatforeningens talentpris 

Har fått ny rolle i Tveter og Kløvfjell

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

UTENRIKSSJEF: Kaja Kallas tar over etter Josep Borrell som EUs utenrikssjef | Foto: Javad Parsa / NTB

Advokat er EUs nye toppdiplomat

UTVIDER: Advokatfirmaet på Sørlandet utvider partnerskapet. | Foto: Google Street View

Tilbake til tre partnere

For abonnenter

Les også