AdvokatWatch

Advokatfellesskap har flyttet inn hos Tveter og Kløvfjell: – Vi vil få tung kompetanse innen barne- og familierett, og mekling

Robert Voldhuset og Sara S. Sørensen fra advokatfellesskapet Advokat Oslo har flyttet inn hos Tveter og Kløvfjell, og skal fremover samarbeide tverrfaglig med advokatfirmaet.

Advokatene Robert Voldhuset og Sara S. Sørensen. | Foto: Tveter og Kløvfjell

Det skriver Tveter og Kløvfjell i et innlegg på LinkedIn.

«Vi har gjennom mange år etablert et meget godt og stabilt samarbeidsgrunnlag, som vil forsikre at vi tilbyr den beste kvalitative kompetansen. Ved å samarbeide vil vi blant annet få tung kompetanse innen barne- og familierett, og mekling», skriver Tveter og Kløvfjell i innlegget hvor de to ønskes velkommen.

Advokat Oslo er et advokatfellesskap som jobber spesialisert innen familierett, skilsmisse, barnefordeling, barnevern, strafferett og familiemekling, kan en lese på deres hjemmesider.

Voldhuset har blant annet jobbet som advokat hos Advokatfirmaet Sondov og Advokatfirmaet Kirkholm, mens Sørensen blant annet har en fortid som rådgiver i Utlendingsdirektoratet og som advokat hos advokatene Poulsson, Sibbern og Trosdahl, opplyser de.

Advokatfellesskapet har tidligere holdt til i Hegdehaugsveien 34 i Oslo, men er nå å finne hos Tveter og Kløvfjell i Oscars gate 27.

Tidligere i år åpnet Tveter og Kløvfjell avdelinger i Trondheim og Haugesund. Advokatfirmaet har også tre delkontorer i Eidsvoll, Drammen og Hønefoss, i tillegg til hovedkontoret i Oslo.

Vant Advokatforeningens talentpris 

Har fått ny rolle i Tveter og Kløvfjell

Mer fra AdvokatWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch