– Mitt advokat-DNA har gjennom mer enn 37 år alltid vært uløselig knyttet til Wikborg Rein

Nesten fire tiår etter at han gikk inn dørene hos Wikborg Rein, avslutter partner Trond Eilertsen sin advokatvirksomhet i firmaet.
Wikborg Rein-partner Trond Eilertsen. | Foto: Wikborg Rein
Wikborg Rein-partner Trond Eilertsen. | Foto: Wikborg Rein

Det går fram av et intervju med Eilertsen på nettsidene til Wikborg Rein.

Eilertsen sier de største forskjellene på firmaet nå og da han kom til Wikborg Rein, handler om den teknologiske utviklingen og størrelsen. Når det gjelder sistnevnte trekker han fram etableringen av Wikborg Reins kontorer i Singapore og Shanghai, samt veksten til London-kontoret.

– Våre nye kolleger på disse kontorene med sine personlige og profesjonelle egenskaper har gitt mitt virke i Wikborg Rein en tilleggsverdi jeg kanskje ikke har vært flink nok til å uttrykke, erkjenner han.

Eilertsen har vært hele karrieren i Wikborg Rein, og sier trivselen i firmaet har vært helt avgjørende for at det har blitt slik.

– Mitt advokat-DNA har gjennom mer enn 37 år alltid vært uløselig knyttet til Wikborg Rein, konstaterer han.

Men han viser også til at det faktum at han ledet firmaets Japan-kontor i en toårsperiode på slutten av 80-tallet, var avgjørende for hans utvikling som advokat og at han valgte å bli i Wikborg Rein.

– Å takke ja til Japanoppholdet er den viktigste og riktigste beslutningen jeg har tatt som advokat i Wikborg Rein, sier han.

Eilertsen har de siste årene jobbet i transaksjonsteamet innen shipping og offshore, men har også omfattende erfaring fra prosedyre for norske domstoler og i voldgiftssaker.

Den avtroppende Wikborg Rein-partneren forteller avslutningsvis at han nå skal sitte i et kontorfelleskap med 8-10 advokater, i tillegg til at ulike styreverv dekker 30 prosent av arbeidstiden.

Tidligere Wikborg Rein-advokat blir en del av Navs nye juridiske avdeling

Wikborg Reins senioradvokat i Kina: – Vi er i en unik posisjon

Wikborg Rein-advokat: – Jeg har ikke vært borti en så rask utvikling av et rettsområde før

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også