AdvokatWatch

Hun får en tøff start på vervet som styreleder i kommunalt foretak samtidig som hun skal jobbe som advokat: – Jeg ser ikke på det som et problem å drive begge deler

Advokat Inger Klo er valgt som ny styreleder for Tromsø brann og redning. Det første hun må gjøre er å løse en betent konflikt i det kommunale foretaket.

Advokat Inger Klo. | Foto: Marius Fiskum/Tromsø kommune

Inger Klo jobber til daglig i advokatfellesskapet Centrum i Tromsø. Klo ble en del av advokatfelleskapet fra 1. mars i fjor. Hun har bred bakgrunn fra offentlig sektor - både på statlig og kommunalt plan. Hun har også tidligere jobbet i et annet advokatkontor.

Men nå får advokat Klo en ny utfordring å bryne seg på. Denne uken ble hun valgt til ny styreleder i Tromsø Brann og redning. Utnevnelsen skjer etter at halve styret, inkludert styreleder, trakk seg med umiddelbar virkning før jul etter bråk rundt budsjettet og varslet nedleggelse av redningsdykkertjenesten. Det skriver Nordlys.

Advokaten får dermed en får en tøff start på vervet som styreleder.

– Jeg skal ta fatt på de aktuelle temaene og bidra til at det blir et foretak som får en sunn og god drift, sier Klo til avisen.

Om det å kombinere styreledervervet med advokatjobben, sier Klo:

– Jeg ser ikke på det som et problem å drive begge deler.

Tromsøfirma etablerer advokatpraksis i Vesterålen 

Mer fra AdvokatWatch

Henlegger anmeldelse mot Per Danielsen

Oslo politidistrikt åpner ikke etterforskning mot advokat Per Danielsen i faktureringssak, etter at han ble anmeldt av bostyrer for tvangsoppløsningsboet til Rondeslottet Hotell, Anders G. Bjørnsen.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch