AdvokatWatch

Advokat har fått meddelt irettesettelse: – Vi har gjort om på oppdragsbekreftelsen slik at vi nå tror at den ikke er til å misforstå

Advokaten må tilbakebetale 155.000 kroner etter å ha opptrådt i strid med tre punkter i Regler for god advokatskikk (RGA). Han må også ut med 25.000 kroner i sakskostnader.

Bakgrunnen for klagen er advokatens salær knyttet til bistand med anke av en avgjørelse til lagmannsretten. Illustrasjonsfoto. | Foto: Berit Roald / NTB

Disiplinærnemnden har dermed kommet til samme konklusjon som disiplinærutvalget, som kom fram til at advokaten hadde opptrådt i strid med punkt 1.3, punkt 3.1.5 og punkt 3.3.1 i RGA.

Bakgrunnen for klagen er advokatens salær knyttet til bistand med anke av en avgjørelse til lagmannsretten. Advokaten som nå er meddelt en irettesettelse fra nemnden og som må tilbakebetale 155.00 kroner, har bistått klageren i en trygdesak siden 2015.

Allerede abonnent? Logg inn.

Les hele artikkelen

Få tilgang i 21 dager gratis.
Det krever ikke kredittkort, og det vil ikke gå over til et betalt abonnement etter endt prøveperiode.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Motta våre daglige nyhetsbrev
  • Full tilgang i vår app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få ubegrenset tilgang til AdvokatWatch for 1360 kr per kvartal.

Abonnér her

Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger.

Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

Mer fra AdvokatWatch

Henlegger anmeldelse mot Per Danielsen

Oslo politidistrikt åpner ikke etterforskning mot advokat Per Danielsen i faktureringssak, etter at han ble anmeldt av bostyrer for tvangsoppløsningsboet til Rondeslottet Hotell, Anders G. Bjørnsen.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch