AdvokatWatch

Juristforbundet forlenger og utvider avtale med Handelsbanken

Juristforbundet har hatt en avtale med Handelsbanken siden 2019. Nå blir avtalen forlenget og utvidet.

Administrerende direktør Arild Andersen (t.v.) i Handelsbanken Norge og generalsekretær Magne Skram Hegerberg i Juristforbundet. | Foto: Daniel Gauslaa

Juristforbundet og Handelsbanken har blitt enige om å forlenge og utvide sin samarbeidsavtale. Forbundets 21.000 medlemmer vil få tilbud om banktjenester med egne vilkår og egen rådgiver i Handelsbanken, skriver FinansWatch.

Også ektefeller og familiemedlemmer av Juristforbundets medlemmer kan benytte avtalen. Foreløpig har rundt 5000 medlemmer og familemedlemmer benyttet seg av tilbudet.

Tilbudet omfatter boligfinansiering, boligkreditt, fondssparing, pensjonssparing og andre banktjenester.

– Vi fornyer avtalen fordi medlemmene våre har vært svært fornøyde med den. Nå blir avtalen enda mer attraktiv ved at tilbudet utvides med både boligkreditt og pensjon, sier Juristforbundets generalsekretær Magne Skram Hegerberg i en pressemelding.

Handelsbanken ser på avtalen som sentral for deres profil.

– Dette er en viktig avtale for Handelsbanken med kunder som passer oss godt. Ambisjonen vår er at juristene, sammen med alle de andre kundene våre, skal være Norges mest fornøyde bankkunder gjennom å oppleve personlig oppfølging, gode digitale løsninger og konkurransedyktige priser, sier administrerende direktør Arild Andersen i Handelsbanken Norge.

Juristforbundet i brev til justisministeren: «Det hersker adskillig skepsis og misnøye med måten ordningen praktiseres på i dag» 

Mer fra AdvokatWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch