AdvokatWatch

Advokat mistet stortingsplass etter Tajik-avgang: – Om jeg skal tilbake til jobben som advokat må jeg bruke litt tid til å tenke på

Tom Kalsås er i permisjon fra advokatfirmaet Haver og har vært fast møtende vara på Stortinget, men nå blir han igjen første vara og mister plassen på Stortinget.

Tom Kalsås mister jobben som stortingsrepresentant etter at Hadia Tajik avtrer som arbeids- og inkluderingsminister. | Foto: Haver

Det forteller Kalsås til Gjesdalbuen.

Tidligere denne uken ble det kjent at Hadia Tajik går av om arbeids- og inkluderingsminister etter den mye omtalte pendlerboligsaken.

Tajik går med det tilbake til Stortinget som representant for Rogaland, og stortingsrepresentant Tom Kalsås går tilbake i rollen som første vara.

Kalsås er advokat i Haver, men har vært i permisjon siden plassen på Stortinget åpent seg. Han har pendlet mellom Oslo og Stavanger i perioden som stortingsrepresentant.

Han fullførte sin master ved Universitetet i Bergen i 2012 og fikk jobb som advokatfullmektig i Haver. I 2014 ble han dommerfullmektig i Stavanger tingrett, før han i 2017 returnerte til Haver som advokat.

Til Gjesdalbuen forteller Kalsås at han ikke har konkludert med tanke på hvordan fremtiden ser ut.

– Om jeg skal fortsette som gruppeleder for fylkestingsgruppa eller tilbake til jobben som advokat, må jeg bruke litt tid til å tenke på. Familien har jo vært innstilt på at jeg skulle ha dette pendlerlivet en stund, men de er nok glade for at jeg kan være mer hjemme. Det er noe av det positive oppi dette, at jeg får mer tid med familien, sier han til avisen.

Simonsen Vogt Wiig bistod Azets i deres hittil største oppkjøp i Norden

Utnevnt til dommer ved Telemark tingrett

«Norges eldste advokatfirma» har fått varsel om tvangsoppløsning 

Mer fra AdvokatWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch