CMS avvikler kontoret i Russland

CMS trekker seg ut av det russiske markedet.
CMS sitt kontor i Moskva. | Foto: CMS
CMS sitt kontor i Moskva. | Foto: CMS

I et innlegg på LinkedIn skriver CMS, at advokatfirmaet har bestemt seg for at det ikke lenger er hensiktsmessig å ha et kontor i Russland.

«Vi vil gjennomføre en ryddig overgang av virksomheten til det nåværende Moskva-teamet. Vi mener at denne avgjørelsen på dette tidspunktet er til det beste for våre klienter som dermed vil fortsette å motta lokal støtte og for våre ansatte som opplever forstyrrelser i livet sitt», skriver CMS.

Advokatfirmaet skriver de er «sjokkert» over angrepene på Ukraina, og at deres tanker går til alle ukrainere som er berørt av krigen. Det er 16 dager siden Russland invaderte Ukraina.

CMS skriver videre at de vil fortsette å gi økonomisk støtte for å hjelpe til med å lindre den humanitære krisen forårsaket av konflikten, og de samarbeider med Leger Uten Grenser.

CMS Kluge kommenterer også saken på LinkedIn.

«Vi er fortsatt dypt rystet over angrepene på Ukraina, og støtter våre CMS-kollegaer i Ukraina og alle andre som berøres av denne forferdelige situasjonen», skriver CMS Kluge, som legger til at de vil fortsette å støtte deres samarbeidspartner Flyktninghjelpen, i tillegg til Leger Uten Grenser.

Den siste av «de fire store» forlater Russland og Hviterussland

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også