– Som fersk advokatfullmektig er det akkurat det du lurer på

Det er ett spørsmål advokat Nathalie Brinkmann aldri stiller sine klienter.
Nathalie Brinkmann er oppvokst på Kambo i Moss, hvor hun i dag driver advokatfirmaet Brinkmann. | Foto: Jessica Jansson Ramleth / Moss Avis
Nathalie Brinkmann er oppvokst på Kambo i Moss, hvor hun i dag driver advokatfirmaet Brinkmann. | Foto: Jessica Jansson Ramleth / Moss Avis

Det er i et intervju med Moss Avis at Nathalie Brinkmann snakker om ulike sider ved advokatlivet. Hun forteller at det første hun lærte da hun begynte å jobbe som advokatfullmektig, var å aldri spørre om klienten hadde gjort det som han eller hun var anklaget for.

– Som fersk advokatfullmektig er det akkurat det du lurer på.

Brinkmann tok jussutdanningen i Oslo og jobbet i DNB, samt et advokatfirma i hovedstaden, før hun etablerte sitt eget firma i hjemkommunen. Hun har i dag klienter over hele landet og er dessuten styreleder for Advokatforeningen Østfold og Follo.

Hun har fordypet seg innen sjøretten, og skrev masteroppgave om de rettslige problemstillingene knyttet til fritidsbåter – som kanskje er ekstra praktisk når det ligger en marina utenfor kontorvinduet.

I dag utgjør barnevernssaker og saker om omsorgsfordeling cirka halvparten av oppdragene hennes. Den andre halvparten består av byggesaker, avtalerett, sjørett og fritidsbåter, forteller advokaten.

– Jeg tenkte aldri på annen utdannelse enn jussen og det har ikke vært noe annet alternativ siden jeg var rundt elleve år gammel, forteller den hjemvendte advokaten til lokalavisen i Moss.

Advokat og sikkerhets- og vaktselskap skal samarbeide

Advokatfullmektig innstilt som ordførerkandidat

Ti år etter hun startet for seg selv er bemanningen tredoblet 

Østfoldregionens største advokatfirma har fått ny daglig leder 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også