Advokatfirma reagerer på fotballklubbens innstilling: – Det er ingen tvil om at dette vil få økonomiske konsekvenser for et videre sponsorat

Styret i Lillestrøm Sportsklubb ønsker ikke å innlemme LSK Kvinner i klubben. Et eventuelt nei fra årsmøtet vil få økonomiske konsekvenser, varsler advokatfirmaet Økland & Co, som sponser begge klubbene.
Årsmøtet i Lillestrøm Sportsklubb avholdes onsdag kl. 18. Dette bildet er fra eliteseriekampen i fotball mellom Lillestrøm og Kristiansund i oktober. | Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
Årsmøtet i Lillestrøm Sportsklubb avholdes onsdag kl. 18. Dette bildet er fra eliteseriekampen i fotball mellom Lillestrøm og Kristiansund i oktober. | Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB

Oppdatering torsdag: Årsmøtet i Lillestrøm Sportsklubb utsatte onsdag kveld en eventuell sammenslåing med LSK Kvinner.

Onsdag skal årsmøtet i Lillestrøm Sportsklubb ta stilling til en sammenslåing mellom Lillestrøm og LSK Kvinner FK, etter at klubbmedlem Thor-Arne Sandli har fremmet forslag om det.

Spørsmålet er blitt heftig diskutert på Romerike de siste dagene.

Styret i Lillestrøm Sportsklubb er motstandere av forslaget.

Begrunnelsen er blant annet at «... Lillestrøm Sportsklubb vil få ansvaret for å drive ytterligere et lag på det aller øverste nivå med de kostnadene og de ressursene dette krever».

LSK-styret skriver også at «Det synes som om forslagsstilleren legger til grunn at en innlemmelse vil medføre at begge klubbene vil få tilført mer penger fra sponsormarkedet enn i dag. Det er ingenting som tilsier at dette er riktig, tvert imot».

Nå har nettopp en av sponsorene, advokatfirmaet Økland & Co, meldt seg på i diskusjonen.

– Dette er på ingen måte greit

– Vi har vært stolt sponsor av begge klubbene lenge nå, og det er ingen tvil om at dette vil få økonomiske konsekvenser for et videre sponsorat, sier daglig leder Audun Bollerud til Romerikes Blad.

Han forteller at flere ansatte i advokatfirmaet har reagert på lokalavisens oppslag om de to fotballklubbene de siste dagene.

– Bare i dag har jeg hatt tre stykker inne på kontoret mitt som lurer på om det er disse holdningene vi ønsker å støtte. De, både kvinner og menn, har sagt at her må vi mene noe, for dette er på ingen måte greit. Det vil få konsekvenser for klubben dersom ikke LSK Kvinner nå blir en del av LSK, varsler Bollerud.

For ham er det snakk om et verdispørsmål.

Den daglige lederen i Økland & Co sier situasjonen og diskusjonen vil ha betydning når de til høsten skal evaluere sponsoratet.

Vil ikke kommentere uttalelsene

Styrelederen i Lillestrøm Sportsklubb, Morten Kokkim, ønsker ikke å kommentere Bolleruds uttalelser, sier han til Romerikes Blad.

Årsmøtet i Lillestrøm Sportsklubb avholdes onsdag kl. 18.

– Det er en viktig faktor for å bygge merkevaren vår

Utvider kontorene etter vekst: – Ser etter ansatte i alle stillinger 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også