Da eiendommen skulle bygges ut, måtte advokatkontoret flytte – men ikke langt

Advokat Ann Kristin Bogen er fornøyd med de nye kontorlokalene.
Sentrumsgården i Stange sentrum utenfor Hamar. | Foto: Google Street View
Sentrumsgården i Stange sentrum utenfor Hamar. | Foto: Google Street View

Det er Stangeavisa som skriver at utbyggingen av Sentrumsgården i Stange skaper utfordringer for flere av leietakerne. Det inkluderer Stange Advokatkontor, som drives av advokat Ann Kristin Bogen.

Det to etasjer høye bygget er for tiden innrammet med stillas. I andre etasje, hvor advokatkontoret har holdt hus, skal det bygges leiligheter. Det skal også bygges videre i høyden på eiendommen.

Advokat Bogen håper ingen tror at kontoret er stengt.

– Med stillas foran hele bygget kan man kanskje tenke det. Da tror jeg det er kjekt å fortelle folk at vi har åpent, sier hun til avisen.

Bogen har holdt til i Sentrumsgården i Stange siden høsten 2009. Nå har hun flyttet ned i første etasje og inn i lokalene hvor det i en årrekke var en bokhandler som holdt til. Bogen jobber i hovedsak med arveoppgjør, erstatning, barne- og familiesaker, og strafferett.

Selv om hun merker at det færre som kommer innom kontoret nå som utbyggingen pågår, er hun fornøyd med kontorplassen og at hun nå ser mer til de andre som jobber i Sentrumsgården.

– Dette er godt sted å jobbe. Jeg må jo si at jeg er lykkelig over å kunne drive som lokal advokat her. Og de nye lokalene er jeg veldig fornøyd med, oppsummerer advokat Bogen.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også