AdvokatWatch

Seland Orwall inngår samarbeid med et av de største advokatfirmaene i Europa

Advokatfirmaet Seland Orwall blir en del av Rödl & Partner, som er et av de største advokat- og rådgiverselskapene i Europa.

Fra venstre: Jens-Christian Pastille (managing partner for Baltikum og Norden hos Rödl & Partner), Johan S. Seland (partner i Seland|Rödl & Partner), Christian Rödl (administrerende direktør og styreleder i Rödl & Partner), Jørgen S. Jynge (managing i Seland|Rödl & Partner) | Foto: Advokatfirmaet Seland|Rödl & Partner

Det opplyser Seland Orwall i en pressemelding onsdag morgen.

Firmaet skifter samtidig navn til Advokatfirmaet Seland | Rödl & Partner.

På verdensbasis har Rödl & Partner 5260 ansatte og 107 kontorer i 50 land – både egne og partnere. Rödl & Partner, med hovedkontor i Nürnberg, er rangert som Europas sjuende største advokatfirma, ifølge pressmeldingen.

Seland Orwall skal beholde sitt fokus på oppkjøp, transaksjoner og fast eiendom, og vil også levere skatterådgivning for utenlandske aktører i Norge.

– Vi opplever at mange av våre klienter ikke er bundet av landegrenser og vi ser en økende grad av oppdrag fra internasjonale aktører, sier managing partner Jørgen Sandaas Jynge i Seland | Rödl & Partner

– Med Seland Rödl & Partner er vi nå til stede i hele Nord-Europa – en region vi har vært aktive i siden 1993, og hvor vi nå rangeres som en av de største internasjonale tjenesteleverandørene etter de fire store, sier Prof. Dr. Christian Rödl, administrerende direktør og styreleder i Rödl & Partner.

– Ikke minst drevet av den raskt økende interessen fra våre tyske klienter, har vi økt vår tilstedeværelse i Danmark og Finland vesentlig – det var et logisk neste skritt for Rödl & Partner å ta steget inn i Norge. Vårt lange og gode samarbeid med Seland Orwall, var et godt fundament for dette, fortsetter han.

Ifølge pressemeldingen har Rödl & Partner flere cross-border faggrupper med advokater fra de ulike landene.

– Med samarbeidet vil vi få store synergier innen M&A, fast eiendom, skatte- og avgiftsrådgivning. I oppdrag av internasjonal karakter vil vi kunne rådgi våre kunder bedre og mer effektivt. Vi ser særlig at det vil bli mer samarbeid med advokater i Tyskland, Danmark, Sverige, Storbritannia og Baltikum, uttaler Jørgen Sandaas Jynge.

– Rödl og Partner er opptatt av faglig samarbeid og utvikling. Vi ser frem til både faglige og sosiale samlinger og også å kunne dra veksler på ressurser innen IT, teknologi, kompetanseutvikling, fortsetter han.

I pressemeldingen opplyses det om at samarbeidet gir mulighet for ansatte advokater til utplassering inn og ut av Norge.

– For eksempel vil det være mulig å få utveksling til Berlin eller en av de 106 andre byene selskapet har kontor, og vi ser også frem til å få kolleger fra utlandet som tar utplassering hos oss i Norge, sier Jynge til slutt.

Utestående advokatfakturaer havnet i retten 

Mer fra AdvokatWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch