AdvokatWatch

– I advokatbransjen er det en holdning om at kvinner er dårligere selgere enn menn

Det mener Christin E. Bøsterud, administrerende direktør i EY Norge.

Christin E. Bøsterud er administrerende direktør i EY Norge. | Foto: Tore Meek / NTB

Det er i et intervju med Dagens Perspektiv at den administrerende direktøren i EY forteller at hun er opptatt av at alle skal få møte de som kjøper inn tjenestene og være med på salgsprosessen.

– I advokatbransjen er det en holdning om at kvinner er dårligere selgere enn menn. Noen ganger blir målinger forenklet. Man burde heller se på om kvinner i like stor grad som menn ble introdusert for kjøperen eller kunden. Det er først da man kan måle slikt på en riktig måte, sier Bøsterud, som har jobbet i EY siden 2002.

I 2023 flytter EY fra Oslo Atrium til Stortorvet 7, hvor firmaet skal disponere de tre øverste etasjene. Samtidig legger EY opp til en mer hybrid arbeidsplass. Et samarbeid med Schage Eiendom og Spaces vil gi de ansatte muligheten til å jobbe fra 14 kontorlokaler.

Bøsterud tror at overgangen i 2023 kan føre til at flere kvinner opplever at det å stifte familie og å innta lederstillinger er forenlig.

I dag er 22 prosent av partnerne i EY kvinner.

Bøsterud innrømmer at det nye konseptet er «litt skummelt».

– Vi reduserer arealbruken og overlater en del av arealene til Spaces, som igjen kan ha mer fleksibilitet fordi de også huser andre samarbeidspartnere. Samhandling med andre bedrifter i Spaces sine lokaler blir viktig fremover, forteller hun.

EY sitt arbeid med å kombinere skatt og teknologi ledes fra Oslo: – Å integrere teknologi i leveransene våre er viktig 

Mer fra AdvokatWatch

Les også

Siste nytt

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch