Selmer-partner Liv Monica Stubholt blir ny styreleder i Morrow Batteries

Hun tar over etter Håkon Tanem, som blir ny administrerende direktør i selskapet.
Liv Monica Stubholt. | Foto: Selmer
Liv Monica Stubholt. | Foto: Selmer

Det skriver Morrow Batteries på sine hjemmesider.

Mandag kveld sendte selskapet ut en pressemelding hvor det informerte om at administrerende direktør Terje Andersen går av med umiddelbar virkning. Han har hatt stillingen siden mai 2020.

Mannen som inntil nylig var styreleder i selskapet, Håkon Tanem, blir Andersens etterfølger som administrerende direktør, mens Selmer-partner Liv Monica Stubholt blir ny styreleder.

– Morrow Batteries representerer en ny, grønn industri som kan spille en viktig rolle i avkarboniseringen av samfunnet, ikke bare i Norge, men i hele Europa, sier Stubholt i en uttalelse fra selskapet.

– Med støtte fra dedikerte eiere ser jeg fram til å jobbe sammen med styret, selskapet og aksjeeiere for å realisere ambisjonene om å etablere en verdensledende, bærekraftig batteriproduksjon i Arendal, sier den erfarne Selmer-partneren videre i uttalelsen.

Morrow har planer om å bygge en fullskala batterifabrikk i Arendal.

Morrow skal produsere batterier til faste installasjoner, eksempelvis solcelleanlegg. På sikt retter prosjektet seg mot bilindustrien.

Selskapet hentet nylig inn én milliard kroner. Siemens var ett av selskapene som kom inn på eiersiden. Pengene fra den ferske kapitalinnhentingen skal brukes til produksjonsutstyr til «Fabrikk 1».

Oversikt: Hva bistod advokatfirmaene med i uke 21? 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også