AdvokatWatch

Her skal Wiersholms advokater holde hus i Trondheim

Advokatfirmaet Wiersholm har valgt Toldboden som lokalet for deres nye Trondheims-kontor.

Wiersholm har valgt Toldboden som deres nye kontorer i Trondheim. | Foto: Ronny Danielsen/Entra

Det kommer frem i en pressemelding fra Entra ASA.

Valget av nye kontorer i forbindelse med etableringen i Trondheim har landet på Toldboden på Brattørkaia.

– Vi gleder oss veldig til å etablere oss i Trondheim og tror vi har funnet de perfekte lokalene for oss i Wiersholm. Det vi være god plass til å vokse og ikke minst til å ha klienter og forretningsforbindelser på besøk. Toldboden er et fantastisk flott bygg og vil både ha et historisk og moderne preg som vil passe oss god, sier Wiersholm partner Inge Ekker Bartnes, i pressemeldingen.

Tidligere i juli ble det klart at Wiersholm etablerer seg i Trondheim fra september. Bartnes forteller i pressemeldingen at de vil i påvente av ferdigstillelse av rehabiliteringen holde til i midlertidige lokaler i «Powerhouse».

Det arkitekturhistoriske bygget de skal inn i ble bygget til Tolletaten i perioden 1010-1919. Tolletaten flyttet ut av lokalene i 2018, og Entra gikk tidligere i år i gang med en modernisering og oppgradering av eiendommen.

– Vi ser frem til å ønske Wiersholm velkommen til Trondheim og Brattørkaia. Entra er allerede godt i gang med å rehabilitere og modernisere denne fantastiske eiendommen, og vi er sikre på at Wiersholm vil finne seg godt til rette i Toldboden, sier Stine Hostad, leder for Entra i Trondheim, i pressemeldingen.

Det er forventet at Wiersholm er på plass i Toldboden innen 1. mars 2023.

Wiersholm har bestemt oppstartsmåned i Trondheim - nå avsløres den tredje partneren som skal lede advokatfirmaets satsing i byen

Wiersholm etablerer sitt første kontor utenfor Oslo: – Vi skal ha et team på 10-15 advokater

Mer fra AdvokatWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch