Wiersholm har bestemt oppstartsmåned i Trondheim - nå avsløres den tredje partneren som skal lede advokatfirmaets satsing i byen

Wiersholm henter partner fra Arntzen de Besche.
Jon Martin Atkinson skal være med på å lede Wiersholms satsing i Trondheim. | Foto: Wiersholm
Jon Martin Atkinson skal være med på å lede Wiersholms satsing i Trondheim. | Foto: Wiersholm

I mai kunngjorde Wiersholm, at advokatfirmaet etablerer sitt første kontor utenfor Oslo, nærmere bestemt Trondheim.

– Midt-Norge med Trondheim i sentrum har i lang tid hatt en sterk posisjon innen teknologi og innovasjon, og regionen opplever også vekst innen fremtidsnæringer som havbruk og fornybar energi, som også er satsingsområder for oss. I tillegg har vi mange klientrelasjoner i Trøndelag som vi nå får mulighet til å komme tettere på, forklarte managing partner Morten Goller om bakgrunnen for etableringen.

Den gangen uttalte Wiersholm at Inge Ekker Bartnes og Svein-Helge Hanken skulle lede satsingen i Trondheim, sammen med en ikke navngitt nyrekruttert partner. Nå opplyser Wiersholm om navnet på den tredje partneren, som skal være med på å lede satsingen advokatfirmaet i byen fra starten av.

Wiersholm har signert Jon Martin Atkinson som ny partner ved det nyetablerte Trondheimskontoret. Atkinson kommer fra Arntzen de Besche hvor han har vært partner siden 2016. Han kom til Arntzen de Besche i 2013, etter nærmere 4,5 år i Selmer.

Atkinson har blant annet selskapsrett, transaksjoner, venture capital og restruktureringer som sine spesialfelt, ifølge Wiersholm. Han har også mange års erfaring med å bistå både norske og internasjonale aktører med rådgivning og transaksjoner innen fornybarsektoren, teknologimiljøer og havbruksnæringen.

– Jeg gleder meg til å bli en del av Wiersholm-teamet, og sammen med dem bygge opp satsningen i Trondheim. Wiersholm har allerede en sterk posisjon i regionen og spisskompetanse innen alle sentrale fagområder og bransjer. Det nye kontoret vil gi firmaet et solid fotfeste i Trondheim og et enda bedre tilbud til klientene i regionen. Dette blir en spennende satsing jeg er takknemlig for å kunne være med på, sier Atkinson.

Inge Ekker Bartnes sier Wiersholm er glade for å få Atkinson med på laget.

– Han har en imponerende «track record» som advokat og har både den rette juridiske kompetansen og bransjeerfaringen for vår satsing i Trondheimsregionen. I tillegg er han en hyggelig fyr som det også blir morsomt å jobbe sammen med, sier Bartnes.

– Etter at vi startet dialogen med Atkinson og fortalte markedet om Wiersholms etablering i Trondheim, har vi opplevd stor pågang fra søkere til Trondheimskontoret. I tillegg til Atkinson har vi nå også rekruttert en god stamme med dyktige folk som skal være med på å sparke i gang satsingen vår i regionen. Dette gleder vi oss stort til, legger han til.

Planen til Wiersholm er å ha et team på 10-15 advokater i Trondheim. Oppstarten blir i september, opplyser advokatfirmaet avslutningsvis.

Wiersholm etablerer sitt første kontor utenfor Oslo: – Vi skal ha et team på 10-15 advokater

Slik reagerer Midt-Norges største advokatfirma på Wiersholm-etableringen i Trondheim

For første gang er partnerpotten i Wiersholm på mer enn en halv milliard 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også