AdvokatWatch

Skal forvalte NRKs varemerkeportefølje

Konsulentselskap vant kontrakt med NRK.

Foto: Gorm Kallestad/NTB

Konsulentselskapet Onsagers, som har rådgivere med bakgrunn innen jus og teknologi, har signert en avtale med NRK om håndtering av statskanalens varemerkeportefølje (IP-håndtering).

Det går frem av en melding i Doffin.

«IP firmaet vi ønsker å kontrahere skal forvalte NRKs varemerkeportefølje ved å registrere, fornye og generelt administrere NRKs varemerker i Norge og utlandet.  NRK har per i dag ca. 135 registrerte varemerker nasjonalt og 4 internasjonalt», skriver NRK i oppdragsbeskrivelsen.

«Det skal inngås en avtale med én Tilbyder for 3 år med opsjon på prolongering for NRK på samme betingelser i 2+1+1+1 år, slik at den totale avtaleperioden kan bli opptil 8 år», heter det videre.

Ifølge meldingen er anskaffelsens totale verdi på 800.000 kroner.

Det understrekes imidlertid at NRK primært er interessert i konsulenttjenester knyttet til registrering og fornying av varemerker i Norge og utlandet, og ikke advokatbistand.

«Advokatbistand o.l skal prises som en tilleggstjeneste», påpeker NRK.

Ifølge nettsidene til Onsagers består selskapets juridiske avdeling av 13 medarbeidere. Den ledes av Ann-Cathrin Hoel, som tidligere også har ledet IP-avdelingen i Telenor.

Har signert nok en revisjonsavtale

Fem advokatfirmaer landet rammeavtaler med statlig forvaltningsbedrift

Wikborg Rein skal bistå konsern – tildelt kontrakt verdt tosifret millionbeløp 

Mer fra AdvokatWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch