AdvokatWatch

Innleder samarbeid med fransk advokatfirma

Advokatfirmaet Melø har offentliggjort ny samarbeidspartner i Frankrike.

Advokatfirmaet Melø holder til i Havnegata 9 i Trondheim (Pirsenteret). | Foto: Advokatfirmaet Melø

Nylig fortalte AdvokatWatch at advokatfirmaet Melø hadde signert fem samarbeidsavtaler innen skatte- og forretningsjus med utenlandske aktører.

– En stor del av vår portefølje er knyttet til internasjonal skatterådgivning og -bistand overfor privatklienter som flytter inn eller ut av Norge. Da er det nyttig for oss å kunne trekke veksler på den skattekompetansen som disse firmaene har omkring internrettslige skatteregler med videre i de landene som klientene våre flytter til eller oppholder seg, forklarte grunnlegger og partner Atle Melø til AdvokatWatch i forrige måned om bakgrunnen for avtalene.

Ifølge Melø var fem av rundt ti avtaler inngått. Nå er også den sjette avtalen med plass, opplyser advokatfirmaet på sine nettsider.

– Vi er stolte av å presentere Melot & Buchet som vår nye alliansepartner innen skatte- og forretningsrett i Frankrike, skriver advokatfirmaet Melø.

Melot & Bucher har kontorer i Paris og i Rennes.

– Vi er svært glade for å ha Melot & Buchet ved vår side, og vi ser frem til å jobbe med deres team av svært dyktige skatteeksperter i forhold til grenseoverskridende skattespørsmål mellom Norge og Frankrike, heter det til slutt i meldingen fra Melø.

Skal samarbeide med flere utenlandske advokatfirmaer

Advokatfirma saksøker tidligere daglig leder og styreleder ved hotell som gikk konkurs 

Mer fra AdvokatWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch