Innleder samarbeid med fransk advokatfirma

Advokatfirmaet Melø har offentliggjort ny samarbeidspartner i Frankrike.
Advokatfirmaet Melø holder til i Havnegata 9 i Trondheim (Pirsenteret). | Foto: Advokatfirmaet Melø
Advokatfirmaet Melø holder til i Havnegata 9 i Trondheim (Pirsenteret). | Foto: Advokatfirmaet Melø

Nylig fortalte AdvokatWatch at advokatfirmaet Melø hadde signert fem samarbeidsavtaler innen skatte- og forretningsjus med utenlandske aktører.

– En stor del av vår portefølje er knyttet til internasjonal skatterådgivning og -bistand overfor privatklienter som flytter inn eller ut av Norge. Da er det nyttig for oss å kunne trekke veksler på den skattekompetansen som disse firmaene har omkring internrettslige skatteregler med videre i de landene som klientene våre flytter til eller oppholder seg, forklarte grunnlegger og partner Atle Melø til AdvokatWatch i forrige måned om bakgrunnen for avtalene.

Ifølge Melø var fem av rundt ti avtaler inngått. Nå er også den sjette avtalen med plass, opplyser advokatfirmaet på sine nettsider.

– Vi er stolte av å presentere Melot & Buchet som vår nye alliansepartner innen skatte- og forretningsrett i Frankrike, skriver advokatfirmaet Melø.

Melot & Bucher har kontorer i Paris og i Rennes.

– Vi er svært glade for å ha Melot & Buchet ved vår side, og vi ser frem til å jobbe med deres team av svært dyktige skatteeksperter i forhold til grenseoverskridende skattespørsmål mellom Norge og Frankrike, heter det til slutt i meldingen fra Melø.

Skal samarbeide med flere utenlandske advokatfirmaer

Advokatfirma saksøker tidligere daglig leder og styreleder ved hotell som gikk konkurs 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også