AdvokatWatch

Skal bruke millionbeløp på juridiske tjenester på to ulike rettsområder

Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet (Bufdir) skal anskaffe juridisk bistand.

Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet holder til i Fredrik Selmers vei 3 i Oslo. | Foto: Google Street View

Direktoratet behøver juridisk bistand på to avtaleområder og skal inngå en delkontrakt for hvert av de to områdene, opplyser det.

Det er innen offentlige anskaffelser og kontraktsrett, samt arbeidsrett, at Bufdir har behov for å innhente ekstern juridisk kompetanse, går det fram av kunngjøringen fra direktoratet.

Rammeavtalen som dekker offentlige anskaffelser og kontraktsrett har en anslått verdi på åtte millioner kroner, mens den som dekker arbeidsrett har en anslått verdi på seks millioner kroner.

Den totale verdien på anskaffelsen er dermed 14 millioner kroner. Fristen for å komme med et tilbud er satt til 15. september.

Like før sommeren kunngjorde Kunnskapsdepartementet at det skal inngå en avtale med en anslått verdi på fem millioner kroner.

«Oppdragsgiver ønsker å inngå en toårig rammeavtale om regulering og finansiering av private barnehager, med mulig forlengelse på ett år. Leveransen skal skje i form av rapporter, juridiske betenkninger, presentasjoner og løpende rådgivning og diskusjon», var beskrivelsen av oppdraget som skal utføres.

Hoveddelen av arbeidet vil foregå fra høsten 2022 til våren 2023.

Fristen for å inngå tilbud var satt til 10. august, men det er per nå uklart hvem som har gått seirende ut av anbudskonkurransen.

Skal kjøpe advokattjenester for 30 millioner kroner

Har signert nok en revisjonsavtale 

Mer fra AdvokatWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch