Arntzen de Besche bistod i etableringen av investeringsselskap med milliardkapital

Investeringer i «kystnær verdiskaping» skal utgjøre kjernen i Frøy Kapital.
Partner Maria B. Tanemsmo (t.v.), partner Steffen G. Rogstad og fast advokat Maiken Lenes jobber alle ved Arntzen de Besche sitt kontor i Trondheim. | Foto: Arntzen de Besche
Partner Maria B. Tanemsmo (t.v.), partner Steffen G. Rogstad og fast advokat Maiken Lenes jobber alle ved Arntzen de Besche sitt kontor i Trondheim. | Foto: Arntzen de Besche

Arntzen de Besche har bistått som juridiske rådgivere i etableringen av Frøy Kapital AS, et investeringsselskap som Helge Gåsø, Roger Granheim, Harry Bøe, Hege Veiseth, Ingrid Rønning og Klaus Hatlebrekke har gått sammen om å opprette.

Det er partner Steffen G. Rogstad, partner Maria B. Tanemsmo og fast advokat Maiken Lenes, som alle arbeider ved Arntzen de Besche sitt kontor i Trondheim, som har bistått investorene.

«Frøy Kapital etableres i første omgang med en kapital på seks milliarder, men målet er en kapitalbase på inntil ti milliarder, hvor det også vil bli åpnet for eksterne investorer», heter det.

Investeringsselskapet ønsker å gjennomføre 50-70 prosent av sine investeringer i det som det omtaler som «kystnær verdiskaping», men også andre typer prosjekter innenfor eiendom og kapitalplasseringer i Midt-Norge vil være aktuelle.

Ifølge iLaks vil selskapet være fullt operativt fra september.

Avisen skriver at Gåsø blir arbeidende styreleder i selskapet, Granheim blir administrerende direktør, Bøe blir direktør for forretningsutvikling, Hatlebrekke blir investeringsdirektør, Veiseth blir finansdirektør, og at Rønning skal ha rollen som controller.

Oversikt: Hva bistod advokatfirmaene med i uke 33? 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også