Ræder inngår samarbeid med Smart Innovation Norway: – Vi ønsker å være med på å realisere «startups» og «scaleups»

Ræder skal sikre gründere og oppstartsbedrifter et solid juridisk fundament.
Partnerne Siri Falch-Olsen, Tone Kaarbø og Anne Gro Enger er tre av advokatene i Ræder som skal bistå Smart Innovation Norway. | Foto: Advokatfirmaet Ræder
Partnerne Siri Falch-Olsen, Tone Kaarbø og Anne Gro Enger er tre av advokatene i Ræder som skal bistå Smart Innovation Norway. | Foto: Advokatfirmaet Ræder

Ræder forteller om det nye samarbeidet på sine hjemmesider.

Smart Innovation Norway (SIN) fra Halden er et non-profit forsknings- og innovasjonsselskap som ifølge egne sider blant annet spesialiserer seg på næringsutvikling innenfor bærekraftig energi, anvendt kunstig intelligens og digitalt entreprenørskap.

Lorenzo Ruscelli, leder for Smart Innovation Venture, sier at de er veldig fornøyd med å få Ræder som juridisk samarbeidspartner.

– De har god og lang erfaring med å jobbe med innovasjonsaktører og start ups, og ikke minst – en betydelig internasjonal erfaring.

Tone Kaarbø, managing partner i Ræder, sier at inkubatoren i Halden har hatt en sterk utvikling de siste årene. Advokatfirmaet ønsker å være med på å realisere «startups» og «scaleups».

– Vi ønsker å hjelpe de ulike selskapene med å ta nye steg og ikke minst sikre at det juridiske grunnlaget er på plass. Vi heier på et yrende gründermiljø og satser på å ta en aktiv del i miljøet knyttet til Smart Innovation Norway fremover, sier Kaarbø i en melding.

I tillegg til Kaarbø, består teamet Ræder har satt sammen for å dekke behovene til SIN av partnerne Siri Falch-Olsen, Kyrre W. Kielland, Carl Garmann Clausen, Morten Opstad, Trygve M. Gravdahl, Vebjørn Søndersrød, Erik Aasland og Anne Gro Enger.

Går fra Wiersholm til Ræder

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også