Flytter til nye lokaler og vil utvide advokatstaben: – Vi har fremdeles mye å hente når det gjelder arbeidsrett

Etter ti år i samme kontorlokaler flytter advokatfirmaet for å kunne vokse seg større.
Advokatfirmaet har nå lokaler i Høylandsgata i Sandnes. | Foto: Google Street View
Advokatfirmaet har nå lokaler i Høylandsgata i Sandnes. | Foto: Google Street View

Advokatene Borgersen og Steinsvåg har siden 2011 holdt til i samme lokaler i Langgata i Sandnes. Nå flytter firmaet ut av lokalet etter å ha opplevd vekst, og øker antall ansatte. Det bekrefter advokatfirmaet overfor Sandnesposten.

Borgersen og Steinsvåg har nå funnet nye lokaler i Høylandsgata, hvor alle de seks advokatene i advokatfirmaet skal sitte, i tillegg til advokat Kjell Holst Sæther som er i kontorfellesskap.

Advokat Tor Inge Borgersen etablerte firmaet for elleve år siden. Han forteller til avisen at de nå ønsker å få inn to nye advokater.

– Dette vil gi oss mer ressurser og muligheter til å satse enda sterkere. Vi har eksempelvis fremdeles mye å hente når det gjelder arbeidsrett. Her er små og mellomstore bedrifter noe av det vi håper å kunne satse sterkere på, sier han.

Firmaet har økt omsetningen hvert år de siste fire årene. I fjor opplevde de sin høyeste omsetning på 7,1 millioner kroner, en økning på rett under en million kroner sett mot 2020.

Advokatfirmaet forteller til Sandnesposten at de også kan se for seg å åpne enda et kontor, men det vil være i Egersund da de har mye virksomhet i Eigersund kommune.

Blir firmaets sjette advokat 

Har fått ny daglig leder – endrer også firmanavn 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også