Eurojuris Nord involvert i samarbeidsprosjekt som skal gjøre hverdagen enklere for eldre

Advokatfirmaet vil bidra til at eldre i samfunnet får svar på juridiske spørsmål i hverdagen.
Fra venstre: Tone Merethe Viklem Olsen på Aktiv Eiendomsmegling, Lina Therese Remlo på Eurojuris Nord, Marit Edvardsen på Narvik bibliotek og Tonje Sollie i Sparebanken Narvik. | Foto: Narvik kommune
Fra venstre: Tone Merethe Viklem Olsen på Aktiv Eiendomsmegling, Lina Therese Remlo på Eurojuris Nord, Marit Edvardsen på Narvik bibliotek og Tonje Sollie i Sparebanken Narvik. | Foto: Narvik kommune

Det er i forbindelse med FNs internasjonale eldredag, at samarbeidsprosjektet «Opplyst» lanseres, skriver Narvik kommune på sine nettsider.

– Samarbeidsprosjektet er et resultat av at mange eldre i samfunnet opplever at de går glipp av informasjon om temaer som angår dem. Flere synes det er utfordrende å orientere seg i informasjon som kun finnes på nett, samtidig som offentlige tjenester i økende grad digitaliseres, sier biblioteksjef Marit Edvardsen.

Samarbeidspartnere i prosjektet har planlagt flere foredrag, som er relevante for den godt voksne delen av befolkningen, og deres voksne familiemedlemmer, informeres det om. Foredragene skal holdes på Narvik bibliotek, og første seminar er tirsdag i neste uke.

Blant samarbeidspartnerne finner man advokatfirmaet Eurojuris Nord representert ved partner Lina Therese Remlo.

– Nødvendig informasjon om for eksempel fremtidsfullmakt, arv og arveregler, samt andre juridiske spørsmål finnes stort sett på nettet i dag. På denne måten kan folk få enkel informasjon, samt stille direkte spørsmål som vi kan svare på, sier Remlo i pressemeldingen.

Eurojuris Nord er blant de ti største advokatfirmaene i Nord-Norge, og hadde en omsetning på 16,8 millioner kroner i fjor. Daglig leder og partner Hugo Storø har tidligere uttalt til AdvokatWatch, at selskapet vurderer endringer i ledelsesstrukturen.

De 10 største advokatfirmaene i Nord-Norge

Partner i Eurojuris Nord: – Vi arbeider fremdeles med tanken, men det må vente ytterligere en tid

Eurojuris Nord har fått ny advokatfullmektig  

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også