Etablerer nytt kontor på Sunndalsøra

Advokat med møterett for Høyesterett skal selv betjene det nye kontoret.
Dette er fra advokatfirmaets kontor i Kristiansund.
Dette er fra advokatfirmaets kontor i Kristiansund.

Advokatfirmaet Velund & Co, med kontorer i Kristiansund og Oppdal, etablerer seg nå også i Næringshuset på Sunndalsøra i Møre og Romsdal, skriver Aura Avis.

– Det er en grunn til at jeg ønsker å ha kontor på Sunndalsøra. Jeg vil at folk skal kunne treffe meg, sier Jan Velund, som skal betjene kontoret, med åpningstid hver torsdag.

Velund arbeider hovedsakelig med forretningsjuridiske spørsmål og har lang erfaring med rådgivning og tvisteløsning for en rekke mindre og større selskaper i hele verden, med særlig vekt på fiskeri og havbruk, opplyser advokatfirmaet på sine nettsider.

Tidligere i år møtte advokaten boligentreprenør Per Johnsen i lagmannsretten. I likhet med tingretten konkluderte lagmannsretten med at Velund hadde opptrådt uaktsomt i en sak, der advokaten bistod Johnsen, men at sistnevnte ikke led noe økonomisk tap på grunn av det.

Det har også skjedd en del på karrierefronten hos Velund & Co i det siste året. I november i fjor fratrådte Margrete Velund som deltaker i selskapet. Kort tid etter ble mangeårig lagdommer Dag Brathole ny advokat i firmaet, mens i mars i år ble det kjent at Geir Helge Knutsen startet for seg selv.

Velund & Co omsatte for 3,1 millioner kroner i fjor, opp fra 2,4 millioner kroner året før. Firmaet klarte også å snu driftsresultatet fra minus 1,3 millioner kroner i 2020, til 1,2 millioner kroner i 2021.

Startet eget firma etter to år som advokatfullmektig

Har trådt ut av partnerskapet

Boligentreprenør anket erstatningskrav mot advokat til lagmannsretten – tapte igjen

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

UTENRIKSSJEF: Kaja Kallas tar over etter Josep Borrell som EUs utenrikssjef | Foto: Javad Parsa / NTB

Advokat er EUs nye toppdiplomat

UTVIDER: Advokatfirmaet på Sørlandet utvider partnerskapet. | Foto: Google Street View

Tilbake til tre partnere

For abonnenter

Les også