Gir seg etter 44 år: – Å følge med krever mye

Advokat Kjell-Ove Engeseth trer inn i pensjonistenes rekker etter fire tiår i bransjen.
Foto: Berit Roald/NTB
Foto: Berit Roald/NTB

Tidligere denne måneden ble Advokatfirmaet Engeseth AS, hvor Kjell-Ove Engeseth er eneste advokat, meldt oppløst. Nå bekrefter han overfor avisen Akershus Amtstidende at han gir seg som advokat.

– Nå har jeg vært advokat i 44 år, det får greie seg nå. Det krever mye å følge med, det er et stort ansvar og du kan ikke leke i den bransjen. Du må vite hva du snakker om, sier Engeseth til avisen.

Siden 2013 har firmaet hatt tilholdssted i Drøbak. I løpet av disse årene har omsetningen stort sett ligget på over én million kroner.

Advokat Engeseth kommer opprinnelig fra Trondheim, men har ingen planer om å returnere til hjembyen når han blir pensjonist.

Opp gjennom årene har han, i tillegg til å være advokat, malt og tegnet. Det er interesser han seg for seg at han kan ta opp igjen.

På spørsmål fra Akershus Amtstidende om hva det viktigste han har lært i løpet av 44 år som advokat er, svarer Engeseth:

– At man skal ha respekt for folk, og at man skal kjenne sine begrensninger. Kommunikasjon er også et stikkord. Er du ikke i stand til å snakke med folk, så er ikke det er noe for deg.

Styre-rokering i Stiegler

Senioradvokat i Øverbø Gjørtz utnevnt som fast forsvarer

Advokat vil bli kommunedirektør 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også