Advokatfirma bistår i et mulig massesøksmål mot strømselskap

Skaun Advokatfirma i Sandefjord forbereder et massesøksmål på vegne av rundt 200 kunder mot strømselskapet Tinde energi, deres eiere og ledelsen.
REPRESENTERER STRØMKUNDENE: Det er partner Bjørnar Håland i Skaun, som representerer strømkundene i saken. | Foto: Skaun Advokatfirma
REPRESENTERER STRØMKUNDENE: Det er partner Bjørnar Håland i Skaun, som representerer strømkundene i saken. | Foto: Skaun Advokatfirma
NTB

– Jeg kan bekrefte at vi forbereder et massesøksmål på vegne av nærmere 200 kunder, sier advokat og partner Bjørnar Håland i Skaun Advokatfirma i Sandefjord til Dagens Næringsliv.

Bakgrunnen for det varslede søksmålet er at selskapet i fjor endret fastpriskundenes vilkår.

Vestfold tingrett har fire ganger i høst slått fast at Tinde Energi i Sandefjord er forpliktet til å levere strøm til fastpriskundene i henhold til opprinnelig inngått avtale.

Etter flere negative opplevelser, rettssaker og foretaksstraff fra Forbrukertilsynet, besluttet strømselskapet i desember å legge ned driften. Kunder med gunstige maksprisavtaler har dermed måttet inngå nye og dyrere avtaler med andre strømleverandører.

Advokatfirmaet Selmer bistår Tinde Energi i saken.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

UTENRIKSSJEF: Kaja Kallas tar over etter Josep Borrell som EUs utenrikssjef | Foto: Javad Parsa / NTB

Advokat er EUs nye toppdiplomat

UTVIDER: Advokatfirmaet på Sørlandet utvider partnerskapet. | Foto: Google Street View

Tilbake til tre partnere

For abonnenter

Les også