Nytt advokatfirma lanseres fredag – skal gi kunden en makspris på oppdraget

De tre advokatene Farooq Ansari, Veronica Viktil og Muhammad Saqib Rizwani har etablert Insa advokater. Firmaet skal tilby tjenester innenfor personjuss.
TRE GRUNNLEGGERE: Farooq Ansari har etablert Insa advokater sammen med Veronica Viktil og Muhammad Saqib Rizwani. | Foto: Insa advokater
TRE GRUNNLEGGERE: Farooq Ansari har etablert Insa advokater sammen med Veronica Viktil og Muhammad Saqib Rizwani. | Foto: Insa advokater

Det opplyser firmaet i en pressemelding fredag formiddag.

– Insa advokater skal være et trygt, trivelig og forutsigbart sted for både kunder og ansatte, sier grunnlegger Ansari i pressemeldingen.

Det nye advokatfirmaet skal tilby tjenester innen personjuss. Det starter opp med seks ansatte, og har som ambisjon å skille seg ut som «et annerledes og nytenkende advokatfirma i et personjussmarked preget av mange små aktører som driver tradisjonelt», skriver firmaet.

Insa advokater skal gi kunden en makspris på oppdraget.

«Økonomi kan ofte være et hinder for å be om hjelp, og da er det en trygghet for kunden å vite hva det maksimalt vil koste», skriver de.

Ansari, Viktil og Rizwani har tidligere jobbet sammen i In Solidum Advokatfirma og Ally Advokater. Da AdvokatWatch nylig omtalte at nesten samtlige grunnleggere har forlatt Ally siden oppstarten, bekreftet Rizwani at trioen skulle starte et nytt advokatfirma.

Insa advokater skal holde til på Hasle i Oslo.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også