Advokatfullmektig i CMS Kluge er vinneren av Konkurransetilsynets masterpris for 2022

For andre året på rad er det en advokatfullmektig fra CMS Kluge som vinner Konkurransetilsynets masterpris for beste oppgave i konkurranserett.
VANT PRIS: Håvard Henriksen vant Konkurransetilsynets pris for årets master. | Foto: CMS Kluge
VANT PRIS: Håvard Henriksen vant Konkurransetilsynets pris for årets master. | Foto: CMS Kluge

Det opplyser Konkurransetilsynet i en pressemelding. 

Håvard Henriksen fullførte sin master og skrev sin oppgave ved Universitetet i Bergen. Nå har hans masteroppgave vunnet Konkurransetilsynets masterpris for beste oppgave i konkurranserett. 

Henriksen har jobbet som advokatfullmektig i CMS Kluge siden i fjor, hvor han arbeider innen fagområdene konkurranserett, offentlige anskaffelser og EØS-rett. Dette er andre året på rad at en advokatfullmektig fra CMS Kluge vinner Konkurransetilsynets masterpris. Alida Masvie Hovland vant samme pris for året 2021

Oppgaven til Henriksen har tittelen «Bærekraft i konkurranseloven § 24, tredje ledd», og ble vurdert av en komité bestående av professor Eirik Østerud ved Universitetet i Oslo og juridisk direktør Karin Stakkestad Laastad i Konkurransetilsynet.

I pressemeldingen skriver Konkurransetilsynet at det i vurderingen blant annet ble slått fast at komiteen særlig har verdsatt avhandlingen sin analyse av utviklingen i praksis og policy i nyere tid. 

Videre fremhever komiteen at det i innstillingen ble fremhevet at avhandlingen inneholdt og interessante refleksjoner rundt ulike rettslige muligheter for å ta hensyn til miljømessig bærekraft i rettsbruken av forbudet mot konkurranseskadelig samarbeid. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

UTENRIKSSJEF: Kaja Kallas tar over etter Josep Borrell som EUs utenrikssjef | Foto: Javad Parsa / NTB

Advokat er EUs nye toppdiplomat

UTVIDER: Advokatfirmaet på Sørlandet utvider partnerskapet. | Foto: Google Street View

Tilbake til tre partnere

For abonnenter

Les også