Fullmektig i Brækhus på liste i Forbes: – Det vil gi en unik læringsmulighet i rollen min som IT-advokat

Norsk-afghanske Pamir Ehsas er på magasinet Forbes liste over 30 personer under 30 år som har høy sosial innflytelse. – En utrolig ære, sier Ehsas.
EKSKLUSIV LISTE: Advokatfullmektig Pamir Ehsas er på Forbes europeiske «30 under 30»- liste for sosial innflytelse. | Foto: Brækhus
EKSKLUSIV LISTE: Advokatfullmektig Pamir Ehsas er på Forbes europeiske «30 under 30»- liste for sosial innflytelse. | Foto: Brækhus
NTB

– Å bli anerkjent av Forbes og oppført blant samfunnsdrivere som Malala og Mark Zuckerberg er en utrolig ære og en påminnelse om at vår innsats og prestasjoner har et potensial til å påvirke verden. Utnevnelsen er en inspirasjon til å fortsette å jobbe hardt og bidra til positive endringer i samfunnet vårt, sier Pamir Ehsas til NTB.

Den norsk-afghanske 28-åringen er grunnlegger og leder av Brighter Tomorrow, som utdanner i Afghanistan gjennom en e-læringsplattform. Per i dag når løsningen deres 800 barn i året, og de har mål om å nå 10.000 barn de neste fem årene.

Magasinet Forbes har nå tatt med Pamir Ehsas med på årets europeiske «30 under 30»-liste i kategorien «social impact», eller sosial innflytelse. Der viser de til jobben han har gjort gjennom Brighter Tomorrow for å sikre utdanning til barn og unge i Afghanistan.

I fjor ble den tidligere Skam-skuespilleren Iman Meskini tatt med på listen.

Nylig ble Ehsas også valgt ut til å være del av Barack Obamas lederskapsprogram, hvor Obamas stiftelse velger unge ledere som har utmerket seg.

Pamir Ehsas jobber også som advokatfullmektig i advokatfirmaet Brækhus. Han tror kåringen kan bidra til å åpne dører for ham og Brighter Tomorrow-prosjektet.

– Jeg har blitt satt inn i en portal med alle tidligere Forbes 30 under 30-ledere. Å ha mulighet til å kunne kontakte alle fra Mark Zuckerberg til Malala Yousufzai vil gi en unik læringsmulighet til ollen min som IT-advokat i Brækhus og sosial entreprenør i Brighter Tomorrow, sier han.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også