– Jeg hadde rundt ti saker på daværende tidspunkt, men det har mer enn doblet seg nå

Hill & Co-partner Hege Skansen representerer en rekke långivere som hevder de er blitt lurt av en bergensk finansmann.
BISTÅR: Partner i Hill & Co, Hege Skansen, bistår långiverne. | Foto: Hill & Co
BISTÅR: Partner i Hill & Co, Hege Skansen, bistår långiverne. | Foto: Hill & Co

I en av AdvokatWatchs ukentlige bistandsoversikter i forrige måned fortalte vi at advokatfirmaet Hill & Co representerte i overkant av ti klienter som forsøker å få tilbake sparepenger de har lånt ut til finansmannen Daniel Mekki. Långiverne hevder de er blitt lurt.

Det er partner Hege Skansen som bistår personene, og hun har tidligere uttalt til Bergens Tidende at det gjelder sparepenger i størrelsesorden 200.000 til 2,5 millioner kroner.

Nå forteller Skansen til Bergensavisen at hun har fått langt flere henvendelser etter medieomtalen. I hovedsak dreier det seg om privatpersoner.

– Jeg hadde rundt ti saker på daværende tidspunkt, men det har mer enn doblet seg nå. For meg er det en bekymring at såpass mange tar kontakt umiddelbart etter et avisoppslag. For det første er det ikke alle som får med seg artikkelen, og ofte er folk mer skeptiske til å kontakte advokat enn de burde være, sier hun, og legger til at det er snakk om mer enn 15 millioner kroner i utestående midler.

Bergensavisen har ikke oppnådd kontakt med Mekki som skal ha flyttet til USA. Mekki har tidligere henvist til advokat Per Magnus Falnes, som er styreleder i hovedselskapene til finansmannen.

– Det skapes et inntrykk av at han har stukket av, men det er ikke mitt inntrykk. Han ønsker å finne løsninger på situasjonen, sier Falnes til avisen.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også