Sands gjenoppretter en egen avdeling for rekonstruksjon og insolvens

Nyutnevnt partner Tor Erik Heggøy skal lede avdelingen.
SKAL LEDE: Tor Erik Heggøy har fått ansvaret for å lede firmaets avdeling for rekonstruksjon og insolvens. | Foto: Sands
SKAL LEDE: Tor Erik Heggøy har fått ansvaret for å lede firmaets avdeling for rekonstruksjon og insolvens. | Foto: Sands

Det skriver Sands på LinkedIn.

Heggøy kommer fra Tenden hvor han også ledet firmaets kompetansegruppe for konkurs, gjeldsforhandlinger og gransking. Han har videre bakgrunn som advokat i Selmer.

– Vi kjenner Heggøy som en drivende dyktig advokat. Han har spisskompetanse innenfor insolvens og han har ledet mange store prosjekter, sier managing partner Thomas Sando til Finansavisen, som også har omtalt saken.

På sine nettsider skriver Sands at Heggøy har vært bostyrer i et stort antall konkurser, men det er ikke først og fremst dette han skal jobbe med i advokatfirmaet. Den nye partneren skal primært bistå virksomheter med å håndtere økonomiske utfordringer.

– Dette vil i stor grad skje i utenrettslig regi, og noen stor økning i rettslige rekonstruksjoner er det ikke sikkert vi får. Derimot tror jeg at vi vil se en fortsatt økning i konkurser i tiden som kommer, sier Heggøy til Finansavisen.

Og bakgrunnen for at Sands nå blåser nytt liv i avdelingen for for rekonstruksjon og insolvens, er nettopp at advokatfirmaet venter flere konkurser i fremtiden.

Det er ikke klart hvor stor den nye avdelingen til Sands blir.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også