Schjødt bistår Haaland

Erling Braut Haaland har søkt om retten til eget varemerke i Norge, og får i den anledning bistand fra Schjødt.
BISTAND: Erling Braut Haaland har engasjert partner Thomas Hagen og Schjødt i forbindelse med en varemerkesøknad.
BISTAND: Erling Braut Haaland har engasjert partner Thomas Hagen og Schjødt i forbindelse med en varemerkesøknad.

Ifølge TV2 har Erling Braut Haaland sendt inn en søknad til Patentstyret om å få registrert varemerket «Erling Haaland», med et tilhørende merke – et figurbilde av fotballspilleren i sort-hvitt.

Nettstedet skriver varemerkesøknaden dekker en rekke kategorier; såper, parfyme, klær, dataspill, klokker og drikkevann, til tv-programmer og reklame.

En av verdens heteste fotballspillere er representert av Schjødt i søknadsprosessen. TV2 har vært i kontakt med advokatfirmaet, men partner Thomas Hagen ønsker ikke å kommentere saken.

Hagen er leder for Schjødts faggruppe for IP & teknologi, og er tilknyttet advokatfirmaets avdeling for industri. Hans hovedområder er innen IP-tvister, forhandlinger, lisensavtaler, teknologitunge M&As og kommersielle kontrakter. 

Hagen jobber hovedsakelig med patenter, varemerker, opphavsrett og forretningshemmeligheter, samt markedsføringsrett, skriver Schjødt på sine nettsider. Det nevnes også at han representerer klienter i ulike bransjer, inkludert sportsbransjen.

Erling Braut Haaland mistet nylig kvalikkampene mot Spania og Georgia på grunn av skade.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også