Familieduo har jobbet sammen i tolv år: – Jeg har sett hvor mange gode egenskaper hun har profesjonelt

Tone Bjørn og sønnen Erik Bjørn fortsatte karrieren sammen også etter at firmaet gikk inn i Asker og Bærums største advokatfirma.
JOBBER SAMMEN: Sønn Erik Bjørn og mor Tone Bjørn har jobbet sammen i tolv år. | Foto: Dehn
JOBBER SAMMEN: Sønn Erik Bjørn og mor Tone Bjørn har jobbet sammen i tolv år. | Foto: Dehn

Tone Bjørn grunnla advokatfirmaet Consilium i 1999. Tolv år senere fulgte sønnen etter og startet som advokat i Consilum. I dag jobber mor og sønn fortsatt sammen, etter at firmaet i fjor gikk inn i advokatfirmaet Dehn

Til Budstikka forteller de at de ikke hadde planlagt at de skulle jobbe sammen, men at det ble slik etter hvert. Erik Bjørn hadde en periode i Arntzen de Besche og som dommerfullmektig før han gikk til morens firma. Tone Bjørn har blant annet bakgrunn fra Føyen før hun startet for seg selv. 

– Det å oppleve mamma på jobb, har lært meg mye. Jeg har sett hvor mange gode egenskaper hun har profesjonelt. Egenskaper jeg ikke ville kunne opplevd dersom jeg ikke hadde jobbet med mamma, sier Erik Bjørn til avisen.

Tone Bjørn har nådd en alder der flere pensjonerer seg, men hun forteller til avisen at det sitter langt inne å skulle levere inn advokatbevillingen. Hun jobber primært med forvaltningsrett, og arv- og skifterett. Sønnen arbeider hovedsaklig med konkurs og restrukturering, selskapsrett og transaksjoner, eiendom og entreprise, og tvisteløsning. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

UTENRIKSSJEF: Kaja Kallas tar over etter Josep Borrell som EUs utenrikssjef | Foto: Javad Parsa / NTB

Advokat er EUs nye toppdiplomat

UTVIDER: Advokatfirmaet på Sørlandet utvider partnerskapet. | Foto: Google Street View

Tilbake til tre partnere

For abonnenter

Les også