Tildelt millionkontrakt

Advokatfirmaet Lin skal bistå interkommunalt selskap med juridiske tjenester.
VANT KONTRAKT: Advokatene (f.v.) Ane R. Breivega, Hanne S. Torkelsen og Tuva Aas-Bakke utgjør Lin Advokater. Nå skal de bistå et interkommunalt selskap med juridiske tjenester. | Foto: Lin Advokater
VANT KONTRAKT: Advokatene (f.v.) Ane R. Breivega, Hanne S. Torkelsen og Tuva Aas-Bakke utgjør Lin Advokater. Nå skal de bistå et interkommunalt selskap med juridiske tjenester. | Foto: Lin Advokater

Det viser en kunngjøring i Doffin

IVAR er et interkommunalt selskap med ansvar for vann, avløp og gjenvinning. Selskapet, som eies av tolv kommuner, var på jakt etter en leverandør av juridisk bistand i forbindelse med anskaffelsesprosesser og virksomhetsavklaringer innen selskapets primæraktiviteter, som er vann, avløp og renovasjon. 

«IVAR gjør anskaffelser i henhold til regelverket for offentlige anskaffelser. I forbindelse med oppstår det av og til behov for juridisk bistand. Dette kan dreie seg om alt fra rådgivning innenfor regelverket til bistand i klagesaker og gjerne full håndtering av klagesaker. IVAR gjør anskaffelser både i henhold til forskrift for forsyning og klassisk sektor, og har derfor behov for kompetanse innenfor begge forskriftene», lyder oppdragsbeskrivelsen. 

Nå har selskapet valgt Lin advokater som leverandør av juridiske tjenester. 

Rammeavtalen har totalverdi på tre millioner kroner, men de beskriver i kunngjøringen at den estimerte verdien ikke er bindende og at behovet for avtalens advokattjenester vil avgjøre omfanget. 

Kontrakten har opsjon på forlengelse i to år av gangen over tre ganger. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

UTENRIKSSJEF: Kaja Kallas tar over etter Josep Borrell som EUs utenrikssjef | Foto: Javad Parsa / NTB

Advokat er EUs nye toppdiplomat

UTVIDER: Advokatfirmaet på Sørlandet utvider partnerskapet. | Foto: Google Street View

Tilbake til tre partnere

For abonnenter

Les også