– Alt skal være stort i dag, men vi har heller valgt å bryte det ned og gjøre det mer personlig

Advokatene har kjent hverandre siden ungdomsskolen, og jobbet sammen i et annet firma i flere år, før de bestemte seg for å starte egen advokatvirksomhet.
FORELESERE: Advokatene Camilla S. Walløe og Trine Hamborg Dahl er også forelesere ved Universitetet i Sørøst-Norge. | Foto: Universitetet i Sørøst-Norge
FORELESERE: Advokatene Camilla S. Walløe og Trine Hamborg Dahl er også forelesere ved Universitetet i Sørøst-Norge. | Foto: Universitetet i Sørøst-Norge

I et intervju med Ringerikes Blad forteller advokatene Trine Hamborg Dahl og Camilla S. Walløe i Advokatene Dahl Walløe i Hønefoss, at de bevisst valgte å ikke bli en del av noe større, når de i slutten av 2020 sammen forlot Advokatfirmaet Bentzen (i dag Ecit Law Advokater).

– Alt skal være stort i dag, men vi har heller valgt å bryte det ned og gjøre det mer personlig, sier de to til avisen, og legger til at det ikke var noe alternativ å starte opp alene hver for seg.

Walløe jobbet i Advokatfirmaet Bentzen i over fire og ett halvt år. Hun har også bakgrunn som advokatfullmektig i Harris. Walløe har bred erfaring med rådgivning, forhandling og tvisteløsning, særlig innenfor fast eiendom og kontraktsrettslige problemstillinger, opplyser advokatfirmaet.

Dahl var på sin side nesten ni år i Advokatfirmaet Bentzen. Hun var tidligere vært advokatfullmektig i Finansklagenemnda. Dahl har erfaring med rådgivning, forhandlinger og tvisteløsning, særlig innenfor kontraktsrettslige og erstatningsrettslige problemstillinger, forteller firmaet på sine nettsider. 

Duoen opplyser avslutningsvis til avisen at de nylig etablerte et nytt samarbeid med Ringbo hvor de bistår boligbyggelagets medlemmer.

– Det har kommet flere henvendelser som et resultat av denne nye avtalen, sier de.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

UTENRIKSSJEF: Kaja Kallas tar over etter Josep Borrell som EUs utenrikssjef | Photo: Javad Parsa / NTB

Advokat er EUs nye toppdiplomat

UTVIDER: Advokatfirmaet på Sørlandet utvider partnerskapet. | Photo: Google Street View

Tilbake til tre partnere

For abonnenter

Les også