Wiersholm-fullmektig bytter ut bedriftsfotball med toppoppgjør: – Skulle det bli opprykk, kan det bli en del kamper i Oslo-området

Vebjørn Valle Grunnvoll, som blant annet har en fortid i Bodø/Glimt, har signert for Ulfstind i Troms. Lørdag er det tid for toppoppgjør.
TIDLIGERE STORSCORER: Vebjørn Valle Grunnvoll har scoret mange mål i sin fotballkarriere. | Foto: Wiersholm
TIDLIGERE STORSCORER: Vebjørn Valle Grunnvoll har scoret mange mål i sin fotballkarriere. | Foto: Wiersholm

Grunnvoll har vært ansatt i Wiersholm siden 2022, da han fullførte jussutdannelsen ved Universitetet i Tromsø, og arbeider hovedsakelig med selskapsrettslige og kontraktsrettslige problemstillinger i transaksjoner.

Det kanskje ikke alle kollegaene vet, er at advokatfullmektigen har en lang fotballkarriere bak seg. Den toppet seg i 2014, da han fikk tre kamper for Bodø/Glimt i OBOS-ligaen, det nest øverste nivået i norsk fotball.

Sist Grunnvoll spilte seriefotball var for Finnsnes i 2021. Nå snører han igjen på seg fotballskoene, men denne gangen for å spille mot gamleklubben.

Grunnvoll har nemlig signert for Ulfstind, skriver Nordlys. Lørdag møtes de to klubbene til toppoppgjør i 4. divisjon Troms, hvor Ulfstind er serieleder.

– I første omgang blir det sånn at jeg kan være med når klubben har behov og det passer på hjemmebane for meg, så får vi også se hvordan kroppen responderer på det. Skulle det bli opprykk, kan det også bli en del kamper i Oslo-området neste år, uttaler Wiersholm-fullmektigen til Nordlys.

At han bor i Oslo og skal spille fotball i Troms, byr på noen utfordringer.

Nordlys har spurt spissen om det passer å spille denne helgen.

– Ja, i utgangspunktet gjør det det, så skal vi jobbe litt med saken. Det sjekkes litt fly. Jeg håper det går, så ser vi hvordan det blir, svarer han.

Kampen mellom Finnsnes og Ulfstind spilles lørdag klokken 13.00.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

UTENRIKSSJEF: Kaja Kallas tar over etter Josep Borrell som EUs utenrikssjef | Photo: Javad Parsa / NTB

Advokat er EUs nye toppdiplomat

UTVIDER: Advokatfirmaet på Sørlandet utvider partnerskapet. | Photo: Google Street View

Tilbake til tre partnere

For abonnenter

Les også