Vaar Advokat etablerer nytt selskap: – Økt kompleksitet og nye krav fører til at behovet for operativ rådgivning i anskaffelsesprosessene blir stadig viktigere

Med det nye konsulentselskapet Vaar Consulting ønsker Vaar Advokat å bli en totalleverandør innen anskaffelsesområdet, sier managing partner Thor Beke.
FORNØYDE: Vaar Advokat-MP Thor Beke (t.h.) og nyansatte Eivind Dahl Thoresen i Vaar Consulting. | Foto: Vaar Advokat
FORNØYDE: Vaar Advokat-MP Thor Beke (t.h.) og nyansatte Eivind Dahl Thoresen i Vaar Consulting. | Foto: Vaar Advokat

I pressemeldingen de har publisert heter det at konsulentselskapet skal komplementere eksisterende kompetanse i advokatfirmaet, men først og fremst fungere som et selvstendig konsulentselskap med hovedfokus på optimalisering av anskaffelser gjennom effektiv og praktisk rådgivning.

I tillegg sier firmaet at det ser at flere kunder ønsker etterfølgende kontraktsrådgivning av samme ressurs som gjennomførte anskaffelsen fremfor å engasjere nye rådgivere. Slike tjenester og bistand til det private markedet vil være en naturlig del av det nye selskapets drift, heter det.

Det er Eivind Dahl Thoresen som går inn i rollen som daglig leder og partner i Vaar Consulting. Han kommer fra HRP og rollen som fagleder for offentlige anskaffelser. Han har også bakgrunn fra Undervisningsbygg og Oslobygg.

– Vi har hatt et ønske om å hente inn en ressurs med bred erfaring fra anskaffelser i offentlig sektor. Eivind har i tillegg bakgrunn fra den andre siden av bordet. Vi er sikker på at denne kombinasjonen vil komme våre kunder til gode, sier Marianne Dragsten, som er partner i Vaar Advokat.

Thoresen skal nå bygge et lag med flere konsulenter.

– Vi ser at økt kompleksitet og nye krav fører til at behovet for operativ rådgivning i anskaffelsesprosessene blir stadig viktigere. Med Vaar Consulting skal vi sørge for at vi rigger oss slik at vi kan være tett på våre kunder gjennom hele anskaffelsesprosessen, sier den nye daglige lederen. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også