Glittertind går bredere

Nisjefirmaet med ny satsing.
NY SATSING: Managing partner Aron Solheim og styreleder Asbjørn Lyséll Dølvik. | Foto: Stian Olsen/AdvokatWatch
NY SATSING: Managing partner Aron Solheim og styreleder Asbjørn Lyséll Dølvik. | Foto: Stian Olsen/AdvokatWatch

Glittertind, som er spesialisert innen sivilrettslig tvisteløsning og prosedyre, satser nå på forsikringsrett. Det skjer gjennom rekrutteringen av en ny partner, Ståle Hovda, som kommer fra Riisa, skriver Advokatbladet

– Det vi har sett, er at tvister hvor forsikringsselskaper er involvert, har blitt mer og mer vanlig, hvert fall innenfor våre fagområder, slik som entrepriserett og ulike former for profesjonsansvar, forklarer managing partner Aron Solheim overfor nettstedet, og legger til at Hovda har spesialkompetanse på nettopp dette.

Ifølge Riisa arbeider Hovda hovedsakelig med forhandlinger og tvisteløsning, og han har opparbeidet en bred kompetanse innen forsikring- og erstatningsrett. 

– Han arbeider særlig med ansvarsforsikringer, både privat og næring, herunder produktansvar og profesjonsansvar, og har også kompetanse på regress ved skadeoppgjør. I tillegg har han behandlet et stort antall saker med svik ved skadeoppgjør, med grundige bevismessige utredninger, og hvor flere av sakene har vært prosedert for domstolene, forteller Riisa.

Hovda har vært i Riisa siden 2010. Før det jobbet han i Thommessen. 

Han fikk møterett for Høyesterett i 2017.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også