– Jeg ønsket å gå tilbake til advokatbransjen for å videreutvikle kompetansen jeg opparbeidet meg i kommunen

En annen motivasjon for å bytte ut det offentlige med advokatbransjen var tempoet og klientene, forteller Thommessens Anita Stangeland Holen.
ANSKAFFELSESADVOKAT: I august startet Anita Stangeland Holen som advokat i Thommessen. | Foto: Thommessen
ANSKAFFELSESADVOKAT: I august startet Anita Stangeland Holen som advokat i Thommessen. | Foto: Thommessen

Nylig forlot Anita Stangeland Holen jobben sin som jurist og anskaffelsesrådgiver i Stavanger kommune etter nærmere fire år, til fordel for Thommessen. I en samtale med Thommessen deler hun at hun tror hennes erfaringer fra kommunen har overføringsverdi til arbeidet hos Thommessen. 

– Faglig sett vil det å ha jobbet med fagfeltet komme godt med. I tillegg tenker jeg den praktiske erfaringen og kjennskap til prosessene vil bidra til at jeg kan yte god bistand til både oppdragsgivere og leverandører, sier hun i meldingen Thommessen publiserte på LinkedIn. 

Tidligere har Holen også erfaring fra Bull Årstad, hvor hun jobbet som advokatfullmektig og senere advokat frem til 2019, før hun så gikk videre til Stavanger kommune. Nå er hun en del av Thommessen sin satsing på offentlige anskaffelser i Stavanger.

– Jeg ønsket å gå tilbake til advokatbransjen for å videreutvikle kompetansen jeg opparbeidet meg i kommunen, i tillegg til å arbeide bredere med faget. En annen motivator for å gå tilbake til advokatbransjen var tempoet og klientene, sier hun. 

Partner og leder for Thommessens anskaffelsesteam, Wenche Sædal, deler i innlegget viktigheten av å ha teammedlemmer på alle Thommessens kontorer. 

– Stavanger er en av Norges største byer, med en rekke spennende prosjekter de kommende årene. Vi er derfor veldig glade for at Anita har blitt en del av vårt team, slik at vi kan tilby best mulig service og oppfølgning også til våre klienter i Stavanger-regionen, sier hun. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

UTENRIKSSJEF: Kaja Kallas tar over etter Josep Borrell som EUs utenrikssjef | Foto: Javad Parsa / NTB

Advokat er EUs nye toppdiplomat

UTVIDER: Advokatfirmaet på Sørlandet utvider partnerskapet. | Foto: Google Street View

Tilbake til tre partnere

For abonnenter

Les også