Selmer-partner Henning Rosenlund Wahlen har fått møterett for Høyesterett: – En fantastisk inspirasjon

Wahlen har ført begge prøvesakene sine for Høyesterett i løpet av ett år.
– UVURDERLIG: – Hjelpen jeg har fått til forberedelser har vært uvurderlig, sier Henning Rosenlund Wahlen. | Foto: Selmer
– UVURDERLIG: – Hjelpen jeg har fått til forberedelser har vært uvurderlig, sier Henning Rosenlund Wahlen. | Foto: Selmer

Advokatfirmaet omtaler møteretten på sine hjemmesider.

– Nåløyet for at Høyesterett behandler saker er veldig trangt, og det finnes mange dyktige advokater som aldri får muligheten jeg har fått. Det gir en fantastisk inspirasjon til å fortsette å arbeide videre for våre klienter med å løse deres tvister og andre rettslige problemstillinger, sier Wahlen.

Til daglig er Selmer-partneren, som er spesialisert innen sivilrettslig prosedyre, voldgift og tvister, en del av advokatfirmaets tvisteteam.

Han takker kollegaene der etter å ha oppnådd møterett for Høyesterett.

– Det har gitt en utrolig trygghet å være del av et bunnsolid tvisteteam i Selmer med mange advokater som har erfaring fra Høyesterett. Hjelpen jeg har fått til forberedelser har vært uvurderlig, sier Wahlen om tvisteteamet. 

Wahlen har jobbet med tvist og prosess gjennom hele advokatkarrieren og innenfor en rekke områder, blant annet tyveri av forretningshemmeligheter, styreansvar, entreprise, arbeidsrett og konkurranserett, skriver Selmer.

Han har tidligere vært dommerfullmektig og internadvokat.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev